lauantai 14. maaliskuuta 2009

Toinen tukkapäivä

Päivä alkoi aika vaikeasti sillä vaikka kello oli soimassa vasta klo 12 olin saanut unta maks. 5 tuntia, ihme univaikeuksia tän flunssan takia. Raahauduin sitten ihan kuolleena yhdeksi Marinaan. Onneksi siellä oli ruokaa ja juomaa tarjolla, ja loppujen lopuksi iltapäivä oli todella mukava! Tapasin paljon uusia ihmisiä ja tukkakin näyttää hyvältä :) Vaikka luulin, että olin jo duunissa törmännyt mitä ihmeellisesmpiin hiushässäköihin, messuilla oli kyllä kaiken laista uutta esillä. Tähän perään muutama kuva iltapäivästä, nyt menen ottamaan voimapäikkärit ja illalla pitäis vielä jaksaa olla sosiaalinen...


Noin kymmenessä minuutissa väännetty 40-luvun henkinen ihana kiharakampaus, joka tehtiin kokonaan Farouk Systemsin CHI suoristusraudalla. Tässä kuvassa fleda vielä viimeistelyä vailla.



Tässä lähiksempää... Huokaus, pakko hankkia kunnon kamera!


Maiju Itkonen teki meikin Cinema Secrets tuotteilla. Silmämeikissä oli ihanaa korallinpunertavaa luomiväriä, pakko hankkia se sävy kesäksi ;) Ihan kun mulla ei olis jo tarpeeksi korallinpunaista tuolla kaapissa odottamassa lämpimämpiä kelejä! Päällä minulla oli vanha cropattu farkkutakkihässäkkä, CTRL:n teeppari ja mustat farkut GT:n alesta 4,90€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti