perjantai 20. maaliskuuta 2009

Suomitytöt valloittamassa muotimaailmaa!

Vaikka Mia Frilander taannoisessa Papper-lehden haastattelussa vaatimattomuuttaan sanoikin, ettei hänestä tule seuraavaa suomalaista huippumallia, ei kenellekään liene yllätys, että tämä herttainen pitkäsäärinen turbohuuli puskee nyt huippunäytöksiä Pariisin muotiviikoilla. Mia muun muassa avasi Loewen pret-a-porter FW09 näytöksen ja nähtiin Louis Vuittonin syysnäytöksessä menestyneiden kollegoidensa arvoisassa seurassa. Sesongin yllättäjä on new face Ella J. joka buukkasi Maison Martin Margielan näytöksen Pariisissa.
Siihen aikaan kun allekirjoittanut aloitteli mallintöitä ulkomailla, harva asiakas tiesi tai muisti yhtään suomalaista naismallia (Kim Herold oli hankkinut itselleen kovan seuramiehen maineen ja ainakin Pariisissa moni tiesi hänet). Nyt suomalaiset tytöt uskaltavat omatoimisesti hakeutua mallitoimistoihin ja maamme kuvauksellisimmat saadaan maailmalle niittämään mainetta ja mammonaa. Muutenkin catwalkeilla näkyy nyt paljon pohjoismaalaisia malleja, eikä Ruotsi enää ole pohjoisen naiskauneuden ainoa tunnettu kotimaa. Jatkan tutkimuksia, sillä muitakin suomalaisia tyttöjä kuin Mia ja Ella oli töissä FW09 pret-a-porter muotiviikoilla. Toivottavasti hekin ovat saaneet jonkinlaista näkyvyyttä!

Mia Frilander, Louis Vuitton FW09

Mia, Loewe FW09


Ella J, Maison Martin Margiela FW09





Kuvat näytöksistä http://www.style.com/ sivustolta. Paparazzin nettisivuilta http://www.paparazzi.fi/ lisää infoa ja kuvia Miasta ja Ellasta. Hyvä tytöt !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti