maanantai 16. maaliskuuta 2009

Näytöspäivä

Eilen illalla päädyin hollantilaisten kampaajiemme ja muun messuväen kanssa istumaan iltaa, ja taas jäi yöunet vähiin... Menin kahdeksaksi Hiusgalleriaan Aleksanterinkatu 20:een meikattavaksi ja kammattavaksi, ja Farouk Systemsin ja Bio Hairin näytös alkoi klo 13 jälkeen. Hektisyydestä huolimatta kaikki meni hyvin. Mä olin kunnon vampyyrimorsian, nahkahousuissa ja mustassa pitkässä tyllihunnussa ja laahuksessa. Nyt se Twilight-maailma tuli mun omaan elämään :D Muitten mallien hiukset oli myös aivan ihania! On se jännää miten joillain ihmisillä on vaan niin vahva visio että löytää toiselle sellaisen uuden hiuslookin jota katsoessa miettii että miksi tuolla tyypillä oli joskus joku muunlainen fleda... Sain mukaani Bio Hairin tuotteita, muun muassa ihanaa silkkiöljyä, ja mikä parasta, kauan himoitsemani CHI suoristusraudan!!! Ovh on jotai 300 euron paikkeilla joten oon ihan supa happy! Huomenna (tai siis tänään) joudun varmaan viettämään koko päivän peilin edessä harjoittelemassa sen raudan käyttöä.




Redin tytöt koolla :) Eli Raisa, Kiia, minä ja Tuula.



Ihana Roosa, jolla oli ihan mieletön tyyli! Vaaleanpunainen tukka oli niin siisti, ja puki kantajaansa täydellisesti. Kun näin ton Roosan laukun kassiläjässä lattialla aloin heti kysellä kenen veska toi on. Laukku oli ostettu kuulemma Spirit Storesta n. 6kk sitten, eli tietenkään ole enää saatavilla :( Mutta vitsi miten makeet niitit!



Richard Jordan Damista valmistaa goottimorsianta alttarille!



Cor Bouw, myöskin Hollannista, ja meikäläinen valmis huntuhässäkkä päässä näytöksen jälkeen. Cor ja Richard olivat aivan ihania tyyppejä ja kutsuivat mut vieraakseen Damiin kokeilemaan kaikkea uutta ja ihmeellistä ;D Damireissu on ollu mielessä jo pitempään, nyt olis ainakin yhteyksiä :)



Richie tais olla se mun sulhanen :D



Tässä vähän näitä tuotteita mitä sain mukaan, ihania oliiviöljy-silkkiuute juttuja Bio Hairilta :)



Ja tässä se himoitsemani Farouk Systemsin CHI rauta, se on vieläpä kiiltävän pinkki dimangikoristeilla :D Kylkiäisenä tuli lämpösuojasuihke.



Jess nyt on uusia kivoja tukkajuttuja :) Ja nyt on myös väsy, onneks huomenna saa nukkua pitkään! Nighty night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti