tiistai 17. maaliskuuta 2009

Hyvä tyyli sulla!

Keskipäivän pikapostaus, huomasin että mulla on koneella miljardi netistä poimittua kuvaa ihmisistä, joiden tyylistä tykkään paljon.



Ilmeisesti polsukuva Erin Wassonista. Uskomatonta, miten voi näyttää noin hyvältä joku random rätti päässä ilman meikkiä! Täytyy harjotella tuota huivijuttua seuraavaa bad hair dayta varten!


Mielettömän kaunis kaverini Veera Addun pastellisävyisessä ruututuularissa. Toi takki on niin pakko saada, taitaa tulla shoppailureissu Popoihin :)



Tämän kuvan bongasin lookbookista, käyttäjä Vagabondnyc. Tuo läpinäkyvä kirjailtu teeppari on niin hieno, voisi olla ehkä seuraava dyi projekti. Ei bodykaan pahalta näytä, American Apparelilla taitaa olla jotakin samantapaisia...


Tämäkin lookbookista, käyttäjä Stevie D. Tykkään tuosta acidpestystä bomber-mallisesta farkkutakista, ja olen myös sivujakausten ja punaisten huulten suuri fani.


Aww tämä mimmi (lookbookista käyttäjä Sidney G) muistuttaa minua Belgialaisesta ystävästäni Nanousta, jota en ole nähnyt yli vuoteen. Nuo nerdylasit ja hutaistu nuttura Mikki Hiiri -paidan kanssa on niin hymyilyttävä kombo! :)


Kaunis ja tyylikäs Milla K lookbookista ja tyylitaivaasta. Tämä mimmi jaksaa aina ihastuttaa simppeleillä asuillaan, eikä tämä lookki (musta bikerrotsi ja hassu toppi blondien cheer leader kutrien kanssa) ole poikkeus!


Käyttäjä Lucia R lookbookista. Rakastan afropehkoja tytöillä, ja tuo asu on niin söötti!


Seuraava housuostokseni tulee olemaan pastellisävyiset farkut! Liilat pökät lookbook-käyttäjä Jammy U:lla näyttävät todella hyvältä pastellipinkin topin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti