keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Hoi suomi, hyvä kieli!

Päätin hylätä ensimmäisen blogini jota kirjoitin englanniksi. Kai se oli aluksi olevinaan jotenkin siistimpää kirjoittaa englanniksi... Anyway, vanhassa blogissa on muutamia kivoja juttuja ja kuvia, tsekatkaa ihmeessä. Tämän blogin on tarkoitus olla henkilökohtaisempi kuin ensimmäiseni, sehän oli lähinnä kokoelma juttuja joista tykkäsin kirjoitushetkellä. Omasta elämästään on varmastikin helpompi kirjoittaa, katsotaan miten juttu lähtee luistamaan ;) Mutta en tietenkään unohda muoti- ja taidepostauksia, elämäni kuitenkin aika vahvasti pyörii vaatetusalan ja vähän musankin ympärillä!


Tänään oli mielenkiintoinen päivä, ystäväni Jani ilmoitti tekstarilla kuvani olevan Rizzon ulkomainonnassa! Kampanja kuvattiin Stokiksessa joitakin viikkoja sitten, aika nopeasti saivat kuvat käyttöön. Voisi luulla, että olisin jo tottunut näkemään omaa pärstääni milloin missäkin, mutta aina se on yhtä outoa ja jollain tavalla kiusallista. Loppujen lopuksi olen aika ujo... Vaikka eihän kukaan vastaantulija kadulla minua tunnista tai liikkeessä osaa kuvaan yhdistää, sen verran hyvä meikki ja stailaus! Tässä pari kuvaa jotka nappasin liikkeessä, myyjä oli hieman kummissaan kun kysyin saanko ottaa kuvat julisteista :D

Viimeinen kaupallinen viesti ennen ostopäätöstä, toivottavasti vaikutus on positiivinen! On muuten tyttö väännetty mutkalle.


Ja siinä lähis, pahoittelut huonosta valaistuksesta mutta kamerani on täys kökkö...


Aleksanterinkadulla liikkeen ulkopuolella. Sisällä liikkeessä näkyy julisteessa kampanjan toinen tyttö, jumalainen Åsa, joka oli ns. ankkurimalli eli pääosassa mainonnassa. Olen erittäin kiitollinen ja onnekas että pääsin mukaan tähän juttuun noin mahtavan mimmin kanssa :)


Laittakaahan kommenttia, mitä tykkäätte kuvista? Myöhemmin keväällä julkaistaan kampanjan toinen teema, yritän laittaa niistäkin sitten postauksen.




Tänään Tuomo Prättälä esiintyy Jenny Woossa, sinne olisi tarkoitus mennä fiilistelemään hyvää musaa jos mies vaan jaksaa lähteä mukaan!! Laters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti