perjantai 29. toukokuuta 2009

SORI

Ylläripylläri, netti lakkasi toimimasta Lontoon kämpällä ihan kokonaan, joten pääsen nyt vasta Suomen kamaralta postailemaan. Reissu oli hieno ja säätkin suosi ihan yllättävästi, välillä oli todella kesäisen kuumaa ja aurinkoista. Tulin eilen illalla kotiin ja piipahdin samoin tein M-barin terdellä Funky Elephant pre-partyissa. Aamulla lähdin Vantaalle Veikkauksen koulutukseen koska teen ehkä niille kesällä promokiertuetta sellaisissa kivoissa tapahtumissa kuin esim. Kotkan Meripäivät ja Turku Tall Ship Race... Nyt on kamala kiire, täytyy pakata veljen yo-juhlia varten ja selvitä klo 16 Finlandia-talolle. Sieltä hyppään Tuulan kyytiin ja ajamme Jyväskylään.

En uskalla luvata, että kerkeäisin tänä viikonloppuna käyttää kauheasti aikaa postailuun, tosiaan on nuo juhlat ja tiistain pääsykoetta varten täytyisi lukea !!! Mutta tulossa siis Lontoon shoppailumestat postausta jota toivottiin, ja yritän mahduttaa sekaan niitä baareja ja ruokapaikkojakin. Sorry Jesse, en kerennyt bongailla levykauppoja ;D Next time... Ihonhoidosta teen ensi viikolla postauksen, sitäkin toivottiin.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Tykkään kovasti sun blogista!:) no jos nyt sais toivoa, niin olis hienoa saada juttua mm. meikkauksesta ja ihonhoidosta. niin ja kysynpä nyt samalla että mitä kampaamoa suosittelisit helsingin alueelta?? oon nyt käynyt kolmella eri kampaajalla viimeisen puolen vuoden aikana ja oon ihan hukassa näiden törppöjen kanssa:D joten nyt ajattelin kysyä sellaiselta jolla voisi ollakin jotain hyvää ja hyödyllistä tietoa tästä aiheesta. Eli mistä löytäisin hyvän asiansa osaavan kampaajan helsingistä? olisin hyvin kiitollinen tästä tiedosta,kiitos:)terv. Laura

    VastaaPoista