maanantai 18. toukokuuta 2009

Nansopäivä

Tänään oli pitkä päivä kuvauksissa, teimme Nanson lookbookia. Mutta hauskaa oli, kuten aina Nina Merikallion kuvauksissa, jos Jenny Jansson meikkaa ja näköjään myös kun Suvi-Elina Enqvist stailaa :) Pyörin suurimman osan päivästä kylmässä märässä hiekassa studion lattialla, päästä varpaisiin meikkivoiteessa uitettuna, ja nälissäni. Ei sillä ettei kuvauksissa olisi ollut ruokaa tarjolla, mutta ammatinvalinta velvoittaa vahtimaan syömisiä, varsinkin kun huomenna on lähtö Lontooseen! Tällä kertaa aion kiertää kaikki nähtävyydet ja museot enkä pelkästään shoppailla castingien välissä :D

Meikki ja tukka Jenny Jansson

:)


4 kommenttia:

  1. Oot kaunis. Mutta mitä ihmettä nainen et sie näytä terveeltä kästingissä tai missään jos oot syämättä :D. Ja syömättömyys "laihduttaa" lihakset pois. Nauti Lontoosta ja mene katsomaan musikaalia jos ehdit =).

    VastaaPoista
  2. getpalmd ja Mii, kiitos :) Olis niin ihanaa käydä katsomassa joku musikaali!!

    Tuosta laihuudesta tai syömättömyydestä jne sen verran, että se ei ole kivaa. jos mulla olisi joku muu järkevä, taloudellisesti kannattava duuni joka tarjoaisi samat edut kuin mallintyöt, niin tekisin varmaan sitä muuta. Jotta mallintöitä voi tehdä monipuolisesti (lue: tienata mahdollisimman paljon rahaa, jota minulla ei tällä hetkellä ole yhtään), täytyy lantion olla 89 senttiä tai alle. It sucks, mutta en ole vielä valmis elämään pelkillä opintotuilla. Kyllä mä voin sen pari senttiä lantiosta vaihtaa hyvään toimeentuloon, matkusteluun ja miellyttävään työhön. Vaikka pitää olla laiha ja laihana pysyminen on joskus vaikeaa, niin muuten tykkään tehdä tätä duunia.
    Olkaa te jotka voitte syödä mitä haluatte onnellisia siitä ja vetäkää pizzaa ja sipsiä ja kaljaa munkin puolesta!! Mä lupaan syödä kaikkien menetettyjen aterioiden edestä sitten kun eläköidyn :D

    VastaaPoista
  3. Suomessa voi kyllä mallintöitä tehdä reilusti yli 90 sentin lantiollakin (mitä tässä nyt olen itse saanut seurata vierestä)mutta ulkomailla varmasti asia on eri. Ainakin jos enemmän keikkaa haluaa. Mutta siis mun pointsi olikin siinä että oikeesti laihtuakseen kannattaa syyä terveellisesti plus liikkua. Jos jättää ruokailuja välistä niin kroppa tottuu siihen ruokamäärään ja aineenvaihdunta hidastuu eli heti kun taas alkaa syödä normisti niin kilot palaavat korkojen kera. Ja muutenkin silloin kroppa alkaa kuihduttaan lihaksia..On varmaan aika iso kiusaus kyllä jatkaa mallinduuneja niin pitkään kun ikinä pystyy sen verran hyvät rahat melkein mihin tahansa muuhun työhön verraten.Mullekin kävis kun ei oo mitään duunii ylipäätään.

    Lontoo on kyllä ihana. Enjoy.

    VastaaPoista