maanantai 11. toukokuuta 2009

Puhdistautuminen!

Päätin, että tällä viikolla alkaa se mun kauan suunnittelema paastoviikko. Tavoitteena saada elimistö voimaan paremmin, lantiosta sentti pois ja 2 kiloa painoa pois. Paasto kestää sunnuntaihin asti, jos tuntuu että jaksaa niin sitten jatkan seuraavaan viikkoon.

Paaston säännöt:
-ainoastaan nestemäistä ravintoa
-1,5 l päivässä detox-juomaa
-ei alkoholia
-ei sokeria
-kuntosaliharjoittelua joka päivä
-pääsykokeisiin lukua 4 h päivässä

Oikeaoppisesti nestepaastoon kuuluisi suolihuuhtelu ennen aloitusta, mutta ei tule tapahtumaan :D Kiellettyjä olisivat myös kofeiini ja nikotiini, mutta jos en saa mässyttää herkkuja niin jotain nautintoja aion itselleni sallia. Todennäköisesti kaikki blogipostaukseni tällä viikolla ovat paastoon liittyviä, tuskaisia "mulla on nälkä" valituksia. Aion myös kirjata tänne päivän aikana nauttimani ruoka-aineet, ehkä julkisen epäonnistumisen häpeän pelko antaa lisää motivaatiota :D Katsotaan sunnuntai-iltana sitten ne sentit ja kilot... Toivottakaa mulle onnea ja itsekuria! Lähdenkin tästä Lifeen ja sitten Elixiaan.

1 kommentti:

  1. hei! mistähän tuollaista detox juomaa mahtaisi saada? pitääkö sitä tilata vai saako ihan liikkeestä? kiva blogi sulla muuten!:)

    VastaaPoista