torstai 21. toukokuuta 2009

Toiveita???

Jos joku haluaa jotain tietynlaista postausta Londonista (esim. shoppailumestat, bilemestat...) niin voisin yrittää täällä ollessani kerätä materiaalia hieman perusteellisempaan ja ammattimaisempaan juttuun. Laittakaa ehdotuksia kommentteihin :)

Iso Pena ja punainen koppero.


9 kommenttia:

  1. Hei! Löysin sun blogin tuttuni kautta ja tämähän on ihana. :> Et kertonut ollenkaan, että bloggailet itse..

    Täytyy alkaa seurailemaan!

    -S

    VastaaPoista
  2. Shoppailumestat kiinnostaisi kovasti. :) Ja miksei bilemestatkin!

    VastaaPoista
  3. joo shoppailumestat kiinnostavat ehdottomasti:) ja hyvistä ruokapaikoistakin olisi kiva kuulla!

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti shoppailupostaus, erityisesti kiinnostaa markkinat ja second hand-kaupat, katumuoti ja vähän erikoisempi tarjonta :) Ollaan lähdössä pitkäksi viikonlopuksi sinne heinäkuussa shoppaamaan joten vinkit on elintärkeitä :))

    VastaaPoista
  5. Laita tulee jotain tyhjentävää raporttia Lontoon (underground) shoppailutimanteista. Mä voin sitten täällä Suomen päässä fiilistellä ja toivoa, että pääsisin matkaamaan uu-koohon lähiaikoina. Hauskaa reissua! :)

    VastaaPoista
  6. shoppailumestat ja myös hyvät klubit (mihin pääsee ihan tavalliset 22-vuotiaat ihmsetkin ;D) ja sit jotain must see juttuja.
    myös miten kannattaa liikkuu parhaiten lontoossa ja miten se homma pelittää siellä.
    iihana blogi!kiitos :) <3

    VastaaPoista
  7. Heippa.

    Ihan näin Lontoo-jutuista kukkaruukkuun... Haluaisitko tehdä postauksen siitä kuinka hoidat ihoasi. Eli siis mitä tuotteita käytät jne.
    Tykkäisin :-)
    Kiitti.

    T.Noora

    VastaaPoista
  8. Plaah netti ei toimi kampilla joten dataan regent streetin apple storessa :D shoppailumestoja siis alan kartoittaa :)ja siina sivussa ehka nuo viihteet... yhteys pitaisi saada kuntoon ma joten sitten ehka jotain postaustakin.

    VastaaPoista