lauantai 16. toukokuuta 2009

Paasto update

Paastoni on toiminut melko hyvin, maanantai-illasta eiliseen iltapäivään mennessä olin saanut painoa pois 1,7kg, tekemättä yhtikäs mitään treeniä. Noh, menestyksestä huumaantuneena ajattelin eilen illalla, että ehkä voisin syödä vähän. Välittömästi silmissä alkoi vilistä sipsit, pullat, hampurilaiset, kebabateriat jne. Onneksi mies osasi vähän toppuutella ja sanoi, että syö vaikka vähän tonnikalaa ja raejuustoa. Huitaisin naamariini aivan mielipuolista tyydytystä tuntien puoli purkkia tonnaria ja pari haarukallista raejuustoa, kunnes olin täynnä. Friikkiä. Vartin kuluttua alkoi aivan järkyttävät vatsanväänteet, ja heittelehdin sängyssä tuskissani puolen yötä kunnes masu rauhoittui. Eli paaston jälkeen syöminen täytyy aloittaa todella, todella varovasti ja hitaasti, eikä ruokavaliosta saa lipsua noin radikaalista. Olen kyllä mehukeittojen, viilin, erinäisten yrttilitkujen, kahvin, teen ja soseiden lisäksi syönyt muutaman broilerileikesiivun ja pari siivua juustoa, mutta tuo itsensä täyteen ahtaminen yht äkkiä ei ollut hyvä ajatus.
Vaikka tarkoitus oli arvioida tilanne uudestaan sunnuntaina, aion jatkaa tällä dieetillä varmasti maanantai-iltaan. Tiistaina lähden ainakin viikoksi Lontooseen, saa nähdä kuinka siellä itsekuri pysyy...

Tällä viikolla on tietenkin tehnyt aivan sairaasti mieli kaikkea rasvaista ja mausteista, joten päädyin soveltamaan himoani kahvin kanssa varsin kiitettävin lopputuloksi.
Herkullisempi kahvijuoma: Lisää suodatinkahvin joukkoon (suodatinpussiin) vajaa ½ teelusikallista jauhettua kanelia ja saman verran kardemummansiemeniä. Valmista kahvi normaaliin tapaan kahvinkeittimessä ja nauti kuumana maidon kera. Hiukan jouluinen makuelämys tarjoaa tervetullutta vaihtelua tavallisen kahvin litkimiseen. Myös suoraan kahvikuppiin lisätty kaakaojauhe on kokeilemisen arvoinen idea!

3 kommenttia:

  1. halooo! sun ei tarvi paastota ... tollanen on turhaa.. oot jo laiha ole tyytyväinen siihen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Anonyymi, tässä paastoamisessa on kyse siitä että voinko tehdä työtäni vai en. Mulla ei ole koulutusta eikä työkokemusta joten voisi olla aika vaikeaa löytää uusi työ jota tekemällä voisin säilyttää nykyisen elintasoni ja päästä matkustelemaan. Mä rakastan ruokaa, enkä haluaisi joutua miettimään syömisiäni niin tarkasti. Mutta malliduuni edellyttää tiettyjä mittoja. Itse pidän kauniina luonnollisia, kurvikkaita ja hyväkuntoisia naisia, en tikkulaihoja hongankolistajia. Mie tykkään ruosta ja syön kunnolla heti kun pääsen tavoitteeseeni :)

    VastaaPoista
  3. mut mielummin miettii mitä syö, ainakin yleensä, niin voi paremmin muutenki!

    VastaaPoista