torstai 14. toukokuuta 2009

Is it even human?

Onko se edes ihminen? Vai joku outo kissaeläinhybridi??

Hetkinen, ehkä se onkin nukke! Muistuttaa vähän Cintia Dickeria.

Hmm, näyttää afrikkalaiselta...

...mutta sillähän on siniset silmät! Ehkä se on brasilialainen?

Voisiko se olla Irlantilais-Etelä-Aasialainen Bratz-lelu?

Nyt se näyttää taas todella eläimelliseltä...


Sehän on Carmen Solomons! Tarkkaa faktatietoa mimmistä ei löydy netistä, mutta eri lähteiden mukaan hän olisi 26-vuotias ( ??? ) Etelä-Afrikkalainen 168-senttinen ( ?????? ) malli. Jos tiedot pitävät paikkansa, Carmen todistaa ettei mallin tarvitse olla pitkä ja aivan teini. Tarvitaan vain epäinhimillisen kauniit, surrealistisen persoonalliset ja rodun suhteen määrittelemättömät kasvot sekä hoikka varsi, ja menestysresepti on valmis. Tällä hetkellä varmasti me kaikki tavallisen näköiset ihmiset tunnemme itsemme hyvin, hyvin... tavallisiksi ja tylsiksi. Miten joku voi olla noin upea? Epäreilua!

6 kommenttia:

  1. Aika mielettömän näköinen!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanan persoonallisella tavalla kaunis tapaus!

    VastaaPoista
  3. Onpa nätti tyttö. Vähän ehkä pelottava tuossa viimeisessä kuvassa. Eksyin tänne blogiisi tyylitaivaan kautta ja pidin näkemästäni. Taidanpa liittyä lukijaksi! :D

    VastaaPoista
  4. Aikamoinen ilmestys tuo nainen:)! Ihana. Onhan noita ton pitusia malleja, en tiedä mikä hölmö tapa on laittaa joillekin tytöille vaan 5cm lisää pituutta mallitoimiston sivuille. Jos luovuttas siitä teennäisyydestä että mallin on pakko olla superpitkä niin voitas olla rehellisiä pituuksien kanssa. Mutta äläpä nyt sinä siinä ketään kadehdi kun olet noin upea nainen=).

    Kiitos muuten kommentista, kandee kyl käyä tsekkaa se Kaivarin kirppis. Ja tervetuloa tervehtimään Valtsuun huomenna jos sikseen tulee minä olen siellä silmät ristissä aamuvarhasesta (:.

    VastaaPoista
  5. pöh, itse olet aivan yhtä upea

    VastaaPoista
  6. Mirella: Tervetuloa ja kiitos kovasti!

    Mii: Se on kyllä totta, että jos mimmin pituus on toimiston sivuilla 175 tai alle niin todennäköisesti siinä on pari senttiä fuskattu. 176 on jo semmonen pituus minkä kehtaa ilmoittaa ja se voi olla tietyn tyyppisissä duuneissa parempikin kuin 180. Jos taas pituus on 183 tai enemmän, niin silloin siinä on tod näk ilmoitettu sentit alakanttiin. Liian pitkäkään ei ole hyvä. Kyllä minutkin yleensä ilmoitetaan 175-senttiseksi, vaikka oon 173,5 tai 174 riippuen mittaajasta. Ja mä olen aina joka paikassa se lyhyin malli :D Samanpituisia tulee silloin tällöin vastaan, mutta mua lyhyemmät on jo todellakin harvinaisuuksia.

    Piret: Look who's talkin! mutta kiitos anyway :)

    VastaaPoista