sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

RIGHT VS. WRONG, PRETTY VS. UGLY.

Yvan Rodjic, health24.com.

Mitä mieltä olette tästä? Kumpi aski on oikein?

How do you feel about this? Which pack is right?

4 kommenttia:

  1. Iyyyk yöks, stop the smoking!! Kyllä toi alimmaisen askin kuva pysähdyttää..ei kyllä tee mieli röökiä, onneksi lopetin ajoissa, parin kokeilusauhuttelun jälkeen totesin että tämä ei ole mun juttu..Lihavat ja röökaajat on kuulemma rennon lepposia, mitä sitten ikinä tarkoittaakin..ja taitaa röökaaminen olla myös eräänlainen sosiaalinen tapahtuma, tupakkakopeissa voi luoda kivoja suhteita illan mittaan ;) en silti halua savustaa/myrkyttää mun keuhkoja tupakan sisältämillä kemikaaleilla tai kärsiä lihavuuden haitoista jos vaan itse pystyn jotain asian eteen tekemään. Söpön houkuttelevia ovat nuo pinkit.. A2

    VastaaPoista
  2. Jos nuo kaksi askia olisivat kaupassa vierekkäin, tottakai ostaisin pinkit Vogue Slims Vanillet. Mutta jos kaikki askit näyttäsivät alemman kuvan kaltaisilta ja olisivat koristeltu toinen toistaan karmeammilla kuvilla, luultavasti askin osto olisi henkisesti vaikeampaa ja joka kerta kun sen kaivaisi esille miettisi syytä polttamiseen uudestaan.

    VastaaPoista
  3. mmm rupes heti tekee mieli tupakkaa..
    jos/kun kuolen kehkosyöpään 50-vuotiaana, voin ainaki kuolinvuoteella muistella kaikkia ikkunasta poltettuja-yöröökei, biitsi-kesäröökei, eka kylmä bisse-röökei, aamukahvi-röökei, bussipysäkki-röökei, shoppailubreikki-röökei ja varsinkin sitä tupakkaa en unohda ikinä, kun faija toi mut tampereelle kotikotoa kaikkine pahvilaatikkoine, käynnisti auton ja ajoi pois. eka itsenäisen elämän rööki, kun ei tarvinnut edes pelätä et mutsi haistais mitää..
    tämmöne fiilistelypostaus, toivottavasti kellekää ei tuu ny himoa tupakoimisee, tai no, iha sama (-:

    VastaaPoista