tiistai 30. maaliskuuta 2010

AWKWARD FEET.


Paljastettakoon, että ylihuomenna joudun nilkkaleikkaukseen. Jäin elokuussa auton alle ja onnettomuudessa repeytynyt peroneusjänne nilkan ulkosyrjässä korjataan nyt, koska se on vaivannut minua jatkuvasti. Eli tänään on toiseksi viimeinen päiväni korkkareilla pitkään aikaan. Sairaslomaa tulee 6-12 viikkoa, josta ensimmäiset 1,5 kk vietän jalka kipsattuna. Kesäkuun lopussa koiven pitäisi olla kuitenkin kunnossa, joten pääsen sitten suoraan kesän viettoon. Harmittaa kyllä, että duunireissu Ateenaan jää toteutumatta, lähtö olisi ollut heti pääsiäisen jälkeen. Jos tästä jotain positiivista täytyy repiä, niin ainakin nyt pitäisi olla tarpeeksi aikaa pääsykokeisiin lukuun!

Kurakelistä huolimatta vedin jalkaani ihanat siniset Minna Parikka Dubi-Du -nilkkurit, uskomatonta että hyvin suunniteltu kenkä saa meikäläisenkin räpyläjalan näyttämään sirolta ja pieneltä! Nahkarotsi on ostos Pariisista viiden vuoden takaa, ja t-paita Monkista. Maastokuvioiset Vero Modan reisarit löysin Uffista. Hopeanvärinen laukku on Hanna Sarenin, korvikset ja riipus Kalevala Korun Kuutar- sarjaa ja sormus Glitteristä.

Despite of wet and muddy streets I wore my lovely blue Minna Parikka Dubi-Du shoes, it's amazing how a well designed shoe can make even my wide flat feet look petite and narrow! The leather jacket I bought from Paris 5 years ago and the t-shirt is from Monki. Army patterned pants are 2nd hand Vero Moda, I found them at UFF. The silver bag is Hanna Saren and my jewellery is from Kalevala Koru and Glitter.

5 kommenttia:

  1. Noi kengät on juurikin ehkä eniten mun mieleen Parikalta! Harmi vaan, että maksavat liikaa :D

    VastaaPoista
  2. Hienot kengät kieltämättä :)

    VastaaPoista
  3. minne aiot hakea opiskelemaan?

    VastaaPoista
  4. Annika: kaikki maksaa tällä hetkellä liikaa mulle :D onneksi sain nuo kuvauspalkkiona :) Noita oli myös ihanan pinkkinä!

    Jannu: kiitos!

    Anonyymi: haen helsingin yliopistoon viestinnälle ja englantilaiseen filologiaan.

    VastaaPoista
  5. Voi ei miten huono tuuri sinulla on Juillian!! Toivottavasti leikkaus onnistuu hyvin ja toivut siitä nopeasti!!! Kengät ovat ihanat! Armyhousujen, hopealaukun ja nahkajakun kanssa kertakaikkisen tyylikästä!! Taattua JUilliania :) Myötätuntoa tuntien toivotan sinulle pikaista paranemista korkkari kesää odotellen. T. A2

    VastaaPoista