tiistai 16. maaliskuuta 2010

BASIC.


Tässä näette meikäläisen peruspukeutumista sellaisina päivinä kun mielikuvitus ei asu meillä. H&M:n beige myssy on ollut talven käytetyin päähineeni, ja muutama vuosi sitten ostettu Zaran villakangastakki saa paljon katuaikaa aina kun lämpötila on nollan lähettyvillä. Vanhat, matalavyötäröiset ja suoralahkeiset Carharttin farkkuni ovat kivan "tavalliset" ja piristävää vaihtelua pilleille ja boyfriendeille. Raitapaita on Gina Tricotsta, haluaisin käyttää tuota joka päivä! Bronxin nauhakorkkarit ovat lojuneen koko talven kaapissa, mutta nyt niitä voi taas käyttää jäädyttämättä varpaita. Silmälasit Chanel, kello DKNY, korvikset katukojusta Brasiliasta.

This is an outfit I wear when my imagination is on holiday. Beige knit beret from H&M, I've worn it almost every day this winter. The wool jacket from Zara is a few years old, I wear it a lot when the temperature is around zero Celcius. The Carhartt jeans are very old and somehow I like it that they are so "ordinary" with the straight leg and low waist. Stripe shirt is from Gina Tricot, I want to wear it every day! The lace up heels are by Bronx Shoes, they've been waiting to be worn all winter but untill now it hasn't been warm enough. Glasses are Chanel, watch DKNY and earrings from Brasil.

6 kommenttia:

  1. Sä olet niiiiin upea!

    VastaaPoista
  2. Tuo myssy on sympaattisen näköinen :)

    VastaaPoista
  3. Söpö ja lämpimän näköinen myssy, kiva väri! Rento raitapaita ja iiihanat nauhalenkkarit sopii hyvin kokonaisuuteen. Ihanat korvikset! A2

    VastaaPoista
  4. hei tosi kivam asu! rento muttei kuitenkaa mikää retku (niinku mä aina:D) ja myssy on ihana! jee kohta nähdään!<3<3

    VastaaPoista
  5. Oot niin ärsyttävä kun pystyt näyttämään noinkin ihanalta silloinki kun sulla ei ole mitään halua laittautua. Oot ihana.

    VastaaPoista
  6. simppeli mutta toimiva asu, not bad :)

    VastaaPoista