torstai 18. maaliskuuta 2010

VERY AFFORDABLE.


Tiesittekö, että Aleksanterinkadun Din Skossa on kaikki kengät hurjassa alessa tämän viikon? Liike on auki viimeisiä päiviä, joten jalkineita saa todella edullisesti. Ostin mustat järeät korkkarit, jotka raffiudellaan tuovat asuun kuin asuun särmää. Popoille jäi hintaa hurjat 9,95€. Jalassa myös eilen UFFista löytyneet maastokuvioiset reisarit. Lahkeiden rypytykset tekevät housuista hieman tyttömäiset, en malta odottaa että pääsen käyttämään näitä söpöjen ballerinojen kanssa!

Din Sko at Aleksanterinkatu is having a sale, they have really good prices now because they're closing on Sunday. I bought black, rough heels that will give any outfit some edge. This footwear cost only 9,95€. Here's also my new cargo pants that I bought 2nd hand from UFF. I love it that the legs have some girly frilling, can't wait to wear these with some cute ballet flats!

9 kommenttia:

  1. Vautsi mitkä kengät, tosi LÖYTÖ!! Ja mikä hinta, huh!! Hitsin hitsi kun ei ehdi käydä siellä :( Armyhousut näyttää hyvältä sun päällä ja jälleen kerran LÖYTÖ!! A2

    VastaaPoista
  2. joo mä luin toisen blogin kautta et siel on hullut alet mut salee ku me tullaa ni ei oo jäljellä ku jotain 42kokosia tai muuten vaan karseita:D mut on kyllä hullunhyvä löytö!

    VastaaPoista
  3. kaikki näyttää hyvältä sun päällä

    VastaaPoista
  4. ei jotenki iske muhun toi armykuosi. hyi hyi. mut sama fiilis on kuitenki ollu pillifarkkujen, leveälahkeisten farkkujen, haaremihousujen ja nahkahousujen kanssa.. ehkä armykin aivopesee mut. ennemmin tai myöhemmin.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat nuo housut!! Me like!! :)

    VastaaPoista
  6. ihanat kengät, ja siis noi housuthan on hot. hmm pitöiskö mennä dinskoohon paijaamaan? :D

    VastaaPoista
  7. Din Skota on ikava vaikka taalla suurkapungissa kenkaliikkeita on vaikka muille jakaa. Jokin Din Skossa vaan toimii niin hyvin. Juuri sopivan kokoinen valikoima ja selkea esillepano. Tosi kivat noi kengat. Nayttaa mukavalta jalassa.

    VastaaPoista
  8. A2: kiitos! löytöjä olivat tosiaan! harmi ettet kerennyt apajille :(

    Laura: Noh ei ollu ehkä muutenkaan huipuin shoppailukunto :D mut seppälä oli jees :D

    anonyymi: ei pidä paikkaansa! valikoin tänne vain kaikista parhaiten istuvat asut ja vaatteet ;)

    anonyymi: ehkä tarvitset vain siedätyshoitoa, tai jos ei uppoa niin sehän on ihan normaalia ettei kaikesta tykkää :)

    jossu.h: kiitos!

    Tinja: mene ihmeessä, kengät on ihania :)

    KitKat: Nuo on kyllä todella mukavat jalassa, oikein yllätyin kun käppäilin niillä. Mutta c'mon girl et voi alkaa nycissä haikailemaan din skon perään! Ota kaikki irti sikäläisestä tarjonnasta ja esittele ihanat löydöt blogissasi niin me muut voidaan täällä sitten kateellisena manata helsingin rajallisia valikoimia ;D

    VastaaPoista
  9. Mä niin haluaisin tuollaisen onlyn housut mitkä sinul tässä jalassa :)

    VastaaPoista