tiistai 9. maaliskuuta 2010

LIKE A BANDY-BANDY.


Kaivoin kaapista kirpparilta löydetyn lappuhaalarin, kylläpä se näyttää kivan lapsekkaalta! En malta odottaa kesää, silloin voin yhdistää haalariin värikkäät korkkarit ja hempeän topin. Levi's-farkkuhaalari Hakaniemen Fidasta 8€, pitsibody H&M 3€, raitaneule H&M 5€, kengät André.

I dug my denim romper out of the closet, it's so cute and childish! I can't wait for summer so I get to wear it with bright heels and girly tops. 2nd hand Levi's overall, lace body from H&M, stripy knit from H&M, shoes André.

9 kommenttia:

  1. kiersin tänään just kirppikset läpi ettiessäni farkkuhaalareit.. mut en löytäny ku liian pienet ja liian isot=(.. mut löysin kyllä varmaa 80e eestä kaikkee muuta<3

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii kaikki tyylit ja tässä taas yksi onnistunut kokonaisuus.Rennon sexyä, uskomattoman kauniit piirteet sinulla joutsenkaulaa myöten :) A2

    VastaaPoista
  3. Miten joku voi olla noin kaunis??? oikeesti:D

    VastaaPoista
  4. Ei jumpe miten näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. Tämä on niin epäreilua, että jonkun päällä voi farkkuhaalarit näyttää noin hyvältä. Itse jos pukin noi päälle niin näyttäisin aivan karmealta. Olen harkinnut myös boyfriend jeansien ostamista, mutta kohta saa se haave jäädä, koska olen todennut, ettei sen malliset housut oikein sovi leveälanteiselle. Mutta hyvältä näyttää tämä asukokonaisuus siis!

    VastaaPoista
  6. Miten löydät noin halvalla kaikkea hienoa, haluan olla sun kaveri :D

    VastaaPoista
  7. vau tämmöstä asukokonaisuutta en ookkaa nähny aiemmin kellään kadulla tai blogeissakaan!:)

    <3

    VastaaPoista
  8. B: ooh sun pitää esitellä ne löydöt!

    A2: Kiitos :)

    Anonyymi: Se johtuu vaan hyvästä valosta ja meikistä, ja itse kun saa valita mitä kuvia tänne laittaa niin tietysti pistän aina kaiksita edustavimmat :D Mutta kiitos, kiva kun joku sanoo tuollaista :)

    Anonyymi: Kiitti!

    Iidi: Eieieieiei, et kyllä alennu mihinkään "tämä vaate ei sovi tietyn vartaloiselle" ajattelumalliin. Hankit ne boyfriend-farkut jos kerran tykkäät niistä! On niitäkin eri leikkauksilla, kyllä sieltä varmasti löytyy joku hyvännäköinen versio. Ja niitten ideahan on se että ne ei istu ja lököttää päällä :)

    Anonyymi: Etsivä löytää ;) Kun on paljon vapaa-aikaa eikä mitään tähdellisempää tekemistä niin tulee kierreltyä vaatekauppoja aika paljon. Enkä ikinä osta kalliilla jos voi saada halvalla.

    Laura: kiitos muru :)

    VastaaPoista
  9. En tiedä mistä lapsellisesta sinä puhut. :) Mielestäni näytät oikein seksikkäältä tässä kuosissa <3

    VastaaPoista