torstai 17. syyskuuta 2009

Pose pose
























Neuletunika Zara, tekoturkisliivi kirpparilta, vyö äidiltä, leggingsit American Apparel.
Knit tunic Zara, faux fur vest 2nd hand, belt from my mom, leggings American Apparel.

Päivän asua vihdoinkin. Kiitos päivän asuja pyytäneille lukijoille siitä, että olette pysyneet taajuudella vaikka meni näin pitkään että pystyin toteuttamaan toiveenne. Tietääkö joku miksi nuo kuvat latautuvat niin huonolaatuisina? Kuvankäsittelyohjelmassa näyttävät ihan skarpeilta mutta täällä kamalalta mömmöltä.

A days outfit, at last. Thanks to all readers who wanted me to show more of my looks for staying tuned althoug it took me so long to fill your request. Does anybody know why the quality of these pics is so bad when I upload them to blogger? On my files they look sharp but here just mushy.

7 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla. :)
    Tosi kaunis olet ja hyvä tyylitaju. :)
    -Tess

    VastaaPoista
  2. Eivät näytä mömmöltä kun ne avataan isompaan kokoon. Sun pitäis pienentää kuvat valmiiksi kuvankäsittelyohjelmassa siihen kokoon miten näytät ne blogiteksteissäsi, niin silloin pikselit eivät puuroudu yhteen kun blogger pienentää ne. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tess ihana! :)

    Kiitos vinkistä Kata, testaan tuota keinoa pikimiten!

    VastaaPoista
  4. Tykkään sun tyylistä,osaat poimia "jutut" yksinkertaisen tyylikkäästi..päivän asusi on napakymppi,tykkään tosta ruskeasta vyöstä joka viimeistelee asun!!! a2

    VastaaPoista
  5. Moi, oot ihana :) Onko tota neuletunikaa zarassa vielä vai onko se joku "ikivanha" ostos?

    -Laura

    VastaaPoista
  6. Moi Laura, kiitos! No kyllä tuo neuletunika on valitettavasti aika vanha, viime tai toissa talvena ostettu. Mutta se on kyllä niin perusmallia että luulisi Zaran nuorisopuolelta (TRF vai mikä se on...) jotain vastaavaa löytyvän!

    VastaaPoista
  7. Kaunis nainen olet! Onnea malli hommiin :)

    VastaaPoista