tiistai 1. syyskuuta 2009

Adidas & Jeremy Scott

Näyttää siltä, että Adidaksen ja Jeremy Scottin kevään 2009 mallistossa oli sittenkin muutama mieleiseni vaate. Aikaisemmin olin nähnyt mallistosta vain naamiasasumaisia huppareita ja kenkiä, mutta näistä kahdesta todella pidän! Hapsullinen pelipaita on ehdottomasti diy -listani kärjessä, nämä varmaankin myytiin loppuun jo ajat sitten. Lisäksi olen aina halunnut Promodelit, en ole vain raaskinut niitä vielä hankkia koska jalassani ne näyttävät valtavilta möhkäleiltä. Mutta nuo paljetit tekevät kengästä heti huomattavasti virtaviivaisemman ja tyttömäisemmän oloisen!

Well well, it seems that there was some nice pieces in the Jeremy Scott for Adidas spring 2009 collection after all! When it came out I only saw some hoodies and shoes that were too costumey for my taste, but these two items are awesome! The fringed "basketball tank" is deffinately on the top of my diy list, since these were propably sold out ages ago. Plus I always wanted a pair of Promodels but somehow they seemed too chunky for my feet. The sequins make the shoe look sleeker and nicely balance out the masculinity!

4 kommenttia:

  1. hienoja mutta jos olisn poika EN käyttäis noita.

    VastaaPoista
  2. Ihana hapsupaita,herättää taatusti huomioita.. paljetti ADT on upeat..jotain uutta ja kimallusta en voi vastustaa..t. A2

    VastaaPoista
  3. Osaatko infota, onko Suomessa yhtäkään jälleenmyyjää näille Jeremy Scottin vaatteille?

    VastaaPoista
  4. mä haluun noi kengät!!!!!!!!!

    VastaaPoista