torstai 24. syyskuuta 2009

Jimmy Choo for H&M

Vaikuttaa siltä, että Jimmy Choo for H&M mallistossa tulee olemaan muutamia ihania juttuja! Nuo matalat gladiaattorit näyttävät todella tyylikkäiltä ja ajattomilta, voisin hankkia ne lomamatkalleni! Jos musta laukku on kohtuuhintainen ja näyttää luonnossa hyvältä, sekin voisi olla yksi poistoista. Voisin harkita myös krokokenkiä ja paljettitoppia. Kuvat nitro:licious.

It seems that the Jimmy Choo for H&M collection has a couple of things worth going for, especially if the prices are typical H&M. Those flat gladiators look so classy and timeless, I think I'll get them for my holiday! And if the black bag is nice and affordable irl, it could be another keeper. I could also consider the sequin top and croco shoes. From nitro:licious.










6 kommenttia:

  1. hei noi käärmekenkulit on cosmossakin ja siinä lukee et aitoa käärmeennahkaa ja Swarovskin timantteja et voi olla aika suolanen hinta! eiku oho se hinta lukee alla:D (99e)

    VastaaPoista
  2. Laura: jee "vain" 99e :D

    ryder: i love the zebra heel too! if i get it i'm going to remove the sequins, would be more my style without them.

    VastaaPoista
  3. Käärmeet ja seeprat rynnivät takuulla HooÄmmän hyllyiltä suoraan syliini heti kun ovet aukeavat!!!!! Siis sovittamatta ;)

    VastaaPoista
  4. Kyllä, nopeimmat tulevat syömään hitaat ja sovittaminen ei tule kysymykseen. Olen varautunut myös käyttämään hyvin röyhkeää kyynärpäätaktiikkaa!

    VastaaPoista
  5. hupsheijaa, jäi tuo tunniste pois: A2 anonyymasi hooämmän ;) A2

    VastaaPoista