keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Bikini


Löysin Ideaparkin Seppälästä parit kivat biksut, hintaa oli 2€ per osa. Kesä on jo ohi, mutta tarvitsen bikineitä taas joulukuussa. En malta odottaa :) Hiio hoi ja rommia pullo!

I found some cute bikinis from Seppälä at Ideapark mall. The price was 2€ per piece, not bad! The summer is over, but I'll need bikinis again in December. I can't wait :) Yo ho and a bottle of rum!

2 kommenttia:

  1. Oi, Oi näyttääpä niin hyvältä! Tonne mäkin lähtisin heti! mistä toi on? ja mihin oot lähdössä lomaileen? Haluaisitko suositella jotakin paikkaa? Oot ilmeisesti ollut brasiliassa? Missä siellä ja oliko hyvä mesta? t.lomalle aurinkoon..

    VastaaPoista
  2. Toi kuva on Cabaretesta Dominikaanisesta tasavallasta, ollaan siis lähdössä Karibialle joulukuussa! Olin Brasiliassa Pernambucon osavaltiossa Porto de Galinhasissa. Katso tuosta postauksen tunnisteista matkustus tai copy pastee http://perfectlygoodstories.blogspot.com/search/label/matkustus Sieltä löytyy juttua muutamasta paikasta missä oon ollu.

    Brasilia oli ihan himmee, me ei tehty kyl paljoo muuta ku lojuttiin rannalla, surffattiin ja syötiin maailman parhaita liharuokia ja hedelmiä. Lilluttiin lautalla mangrovemetsässä ja sukellettiin riutoilla.

    Lähtisin uudestaan Azoreille, mutta siellä on tosi epävakainen sää ainakin toukokuussa, ei oo ehkä paras aurinkolomakohde. Yksi tuttu lähti sinne jollekin hevosvaellukselle, semmosta olis ihana kokeilla!

    VastaaPoista