torstai 3. syyskuuta 2009

Inva moped

Lähdimme Ideaparkiin shoppailemaan. Onneksi ei tarvinut siellä valtavassa hallissa konkata kepeillä, vaan sain käyttööni tuollaisen moottoroidun invamopedin! Se oli ihan mahtavaa, vanhuksena ajan tuollaisella joka paikkaan :D Vauhtikin oli juuri sopiva tällaiselle pelkurille.

We went shopping today to Ideapark. The mall is huuuuge but luckily I didn't have to hop around with my cruthces, I got to ride an inva moped! It was so cool, when I get old I'll ride one all the time :D The speed was just enough for a coward like me.

7 kommenttia:

  1. Mahtava :D Mun mielestä noita vois olla tarjolla ihan kaikille laiskoille shoppaajille, sen verran on joskus nuutunut olo ollut koko ideaparkin läpi koluamisen jälkeen...

    VastaaPoista
  2. Kiva outlook sulla, turkisliivi ja raitaneule + farkkushortsit!! Tykkään! Toi invamopo on aivan mahtava :) tosta voi vaikka tulla uus shoppailutrendi isoissa ostoskeskuksissa..eikun suunnittelemaan omaa luxusmopoa :) Toivottavasti sun jalka paranee pian.. t. A2

    VastaaPoista
  3. Voitko tehdä postauksen sun mallintyöstä? Mua kiinnostais hirveesti tietää :)

    VastaaPoista
  4. Hahaa, toi mopo oli paras! Kaiken lisäksi sillä pystyi peruuttamaan ja kun peruutti niin siitä kuului semmoinen varoituspiippaus :D Jalka on vieläkin paska mutta nyt pystyn jo kävelemään ilmalastan kanssa. Kävin pari kertaa infrapunasaunassa niin heti alko paranee nopeemmin, ilmeisesti se sai aineenvaihdunnan liikkeelle noissa vaurioituneissa kudoksissa.

    Mä lupaan jossain vaiheessa tehdä postauksen mallijutuista, multa pyydetään sitä noin kerran viikossa... Pitää vähän mietiä mitä siinä sitten kertoisin.

    VastaaPoista
  5. ainakin sen että onko sua koskaan joku mallimamma tullu bongailee ihan kadulta tai jostain ennen malliaikoja ja malliaikoina? ja et miten paljon sitä duunia sit on.. ja no, kaikkea mitä mieles tekee kertoa :)

    VastaaPoista