torstai 16. heinäkuuta 2009

Sober crying groupie

Huomenna on Badun keikka Porissa! Minut löytää eturivistä itkemästä, ja keikan jälkeen tietysti Yyteristä riehumasta. Pori Jazz -reissuani varjostaa ainoastaan yksi pieni ongelma: en tiedä voinko juoda alkoholia vielä perjantaina! Onnistuin Turkin lomaltamme hankkimaan kivan pikku ameeban vatsaani, ja lääkekuuri loppui tänään aamulla. Näissä antibiooteissa on antabusrefleksi, ja olisi suositeltavaa olla ottamatta alkoholia kahteen vuorokauteen kuurin loppumisen jälkeen. Jazzien piti olla kesän himmein reissu, mutta en sitten tiedä kuinka siistiä on olla ainoa selväpäinen ihminen koko kaupungissa. No jaa, tuo keikka ja kaverithan reissussa pääasia ovat!

2 kommenttia:

  1. Et sie oo ainoo selväpäinen siellä :). No okei niistä Yyterin jatkoista en tiedä mutta kuitenkin.. Ihmiset on iha pyllystä jos ne dokaa noin hienoilla keikoilla. Itse olin viime vuonna Tower of Powerin keikalla siellä eturivissä ja joku känniääliö keski-ikänen limanen urpo tuli lähenteleen ja pilas sen koko homman. Älä ihmeessä mee leikkiin tuommosen lääkityksen kanssa. Haluat ehkä elää vielä seuraavallakin hyvällä keikalla :D.

    VastaaPoista
  2. Mikä voi olla kamalampaa kuin se että sain synttärilahjaks erykah badun keikalle liput, hyvät kaverit messiin ja viel aivan huippukuteet päälle, niin tietenkin mun tuurilla sain jonkun järkyttävän kamalan vatsapöpön ja lähteminen sinne kävisi lähellä kuolemaa ellei olisi itse kuolema. Nyt kirotuttaa ihan p****sti!! mut se siitä. Itse asia oli se et mua kiinnostais tietää mitä sä pukisit tuollaiselle keikalle?? sääolosuhteet huomioiden..

    VastaaPoista