tiistai 14. heinäkuuta 2009

Editorialia turistinähtävyyksillä

Muahhahaha, olipas karmaisevan hauska ja erinomaisen omituinen duunipäivä, kuvasimme muotijuttua tanskalaiseen lehteen. Kuvauspaikkoina olivat muun muassa Sibelius-monumentti, Finlandiatalo, Olympiastadion ja Senaatintori, eli saimme runsaasti huomiota turisteilta.
Lokaatioissa kuvaaminen kerää aina jonkun verran yleisöä, mutta tänään saimme aivan erityisen paljon katsojia. Syy oli mahtavassa stailauksessa, joka asussa oli nimittäin alusvaatteita ja turkiksia. Heiluin sitten saksalaisten ja japanilaisten matkailijoiden seassa esimerkiksi valkoisissa sukkanauhoissa ja Louboutineissa ja yhdessä vaiheessa ripustin kuvaa varten kaikki vaatteeni pyykkinarulle Tuomiokirkon takana. Päivä huipentui spektaakkelimaiseen kuvaustilanteeseen Töölönlahden rannassa, jossa lenkkeilijoiden iloksi (tai ehkä ennemminkin kauhuksi) esiinnyin pornokaupasta ostetussa läpinäkyvässä kokovartalosukkahousupuvussa.
Kuvista tuli aivan mahtavia, en malta odottaa että lehti tulee ulos! Klo 06:00 aloitusaika alkoi tuntua silmäluomissa iltaa kohden, mutta homma saatiin kunnialla purkkiin, ja stailisti ja kuvaaja kerkesivät vielä paluulennollensakin. Valitettavasti tiukan aikataulun takia en kerennyt itse napsia kuvia päivän aikana, mutta kerkesin sentään ikuistaa ihanan meikin kotiin päästyäni.

Meikki ja tukka (the beautiful and talented) Karoliina Kangas.

5 kommenttia:

  1. Mä en kestä. Noi kuvat on pakko nähdä :D. Kerrot kun ne tulee. Miksen sattunu bongaan sua kapungissa XD. Noi meikit on muuten kyllä hienot. Me kuvataan huomenna jotain mainoskuvia Voicelle tms..mutta ihan omissa meikeissä ja vaatteissa joten oletan että sellainen meininki ei niin paljon ohikulkijoita kiinnosta tässä ajassa kun jokaisella muutenkin on kamera kaikkialla mukana ja kaikki räpsivät kuvia toisistaan :P.

    VastaaPoista
  2. Hei kai sitten vaikka skannaat sen jutun tänne? Tai ainakin kerrot lehden nimen, että sen voi ostaa :) Milloin juttu muuten tulee ulos? Kuulostaa ihan mahtavalta editorialilta. Onko kyseessä joku Suomi-aiheinen juttu (ilmeisesti, kerta mukana on Helsingin turistipaikkoja... mulla taas välähtää!)?

    VastaaPoista
  3. Joo tottakai laitan ne tänne XD Lehti on muistaakseni nimeltään Seaga ja tulee ulos 1.9. En tiedä ilmestyykö se Suomessa, mutta kuulemma 32 maasta sitä saa. Kyllä, juttu oli matkailuaiheinen, tarkoituksena oli että jokaisesta kuvasta tunnistaisi että se on kuvattu Helsingissä.

    VastaaPoista
  4. Vau, mahtavaa olla edustamassa Suomea ja Helsinkiä matkailumielessä!!Näytät todella eksoottisen upealta Suomi-neidolta!Odotetaan innolla lehden ilmestymistä.Selailin sattumalta blogeja ja tein todellisen löydön: Juillian Falarakin upeat sivut, toi kuva jossa olet verkkoaidan takana on tosi mielenkiintoinen, kesyttämätön, villi ja vapaa... ;)

    VastaaPoista