tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kaupunkireissun haluamiset

Olimme tänään ystäväni Mirkan kanssa kiertelemässä kaupungilla. Juuri alemyyntien lopussa ja heti niiden jälkeen iskee se pahin shoppailuhimo, kun kauppoihin tuodaan syksyn uudet vaatteet. Esimerkiksi Zara oli täynnä kiinnostavaa uutta, etenkin kengät olivat erityisen kuolattavia. Tässä muutama muista keskustan liikkeistä bongattu mahdollinen poisto:
Takki GT
Tunika GT
Saappaat DinSko
Huivi H&M

3 kommenttia:

  1. Hassua, mulla on ollut wantlistilla nuo kengät toukokuusta asti! Ne on aivan ihanat! Kävin viime viikolla Ideaparkin dinskossa niitä haikailemassa, mutta sinne ei ollut vielä tullut noita. Toivottavasti pian saapunee... :)

    -Niina

    VastaaPoista
  2. Siel myymälässä oli yksi kappale (ei edes pari vaan kappale???) myyntitiskillä noita kenkiä, eikä dinskon sivuilla oo vielä varastotietoja joten tod näk ne tulee ens vkolla tai jotain. Kannattaa tsekkaa dinclub, sieltä pitäis kuulemma tulla tietoa noista julkaisupäivistä ja ainakin liittyessä saa 20% alennuskupongin ;)

    VastaaPoista
  3. Juu, oon kyl liittyny siihen ja vitsi tajusin nyt et ois pitäny muistaa tulostaa se tarjous ja viime kerralla käyttää se, kun nyt en ehdi enää.. Myyjä sanoi, että varastotiedot netissä kuulemma pitää yleensä hyvin paikkaansa ja päivittyy aina keskiyöllä (?) ja että torstaisin tulee vissiin aina kuljetus uusia kenkiä... :) Oon tässä kesän aikana ehtinyt nähdä nuo samaiset kengät jo niin monessa blogissa, että aloin jo vähän toivomaan jos tulisi joltain muulta merkiltä samantyylisiä myyntiin. Toisaalta noita kenkiä ei ole kyllä hinnalla pilattu! ;D Hmmh...

    VastaaPoista