lauantai 14. marraskuuta 2009

VIIKONLOPUN OHJELMAA.

Haukotus, pitkän työpäivän jälkeen pääsen vihdoin kotiin rauhoittumaan ja laittautumaan iltaa varten. Olen eilisestä lähtien ollut messuilla Veikkauksen promoa tekemässä, kyllä nyt on lotot hallussa :) Eilen oli myös ystäväni Rebekan synttäridinnerit Bulaverdin Toscaninissa, sekä lyhyt drinksuhetki A21:ssä. Tänään kerkesin jo kotimatkalla piipahtaa kaverin näyttelyn avajaisissa Nollassa, ja menen myöhemmin käymään Circuksessa. Huomenna on taas aamulla töitä joten en kuitenkaan ryhdy kunnolla juhlimaan. Nyt alan leipoa otsatukkaani kohdilleen, ehkäpä täytyy myös yrittää peittää näitä tummia silmänalusia... Mallia voisi ottaa vaikka tästä ihanasta Liva Tylerin lookista!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ahkeroivalle "lottotytölle" ei taida olla maailman helpointa duunia..meitä suomalaisia mykkäsuita ei taida saada kovin helposti kiinnostumaan "esittelyistä" poikkeus taitaa olla nämä ruokamaistajaiset joihin riittää väkeä tungoseen asti :)
    Etutukka on aika seksikäs!! A2

    VastaaPoista
  2. Sain kyllä ihan kivaa palautetta tuona iltana uudesta lookistani, harmi ettei tullut otettua kuvia :) Promot on yleensä tosi mukavia keikkoja, ja vaikka Veikkauksen pr:t on aina myyntipromoja, tuotteet on niin hyviä ja halpoja että niitä on helppo myydä. Kaikkihan haluavat voittaa sen lottovoiton ja kun rivi maksaa 80 senttiä, ei siinä yleensä kauaa ihmisillä kestä ostopäätöstä tehdessä :)

    VastaaPoista