keskiviikko 18. marraskuuta 2009

HAMBURGER.

Thaimaa muuttui viikon reissuksi Hampuriin, tulee siis lähtö pitkästä aikaa Saksan maalle asiakkaita tapaamaan. Ja nyt näyttäisi myös siltä, että Tammikuun Kapkaupunki muuttuu New Yorkiksi, mutta asiasta enemmän jos hommat menevät putkeen. Vaikka eteläisen pallonpuoliskon sijasta jumiudun pohjoiselle, lämmittää parin viikon päässä siintävä Dominikaanisen Tasavallan loma kummasti jo etukäteen! Ja ainahan sitä voi lähteä sitten tulevaisuudessa lomalle Thaikkuihin tai Etelä-Afrikkaan, mutta tätä duunia voin tehdä enää vain muutaman vuoden. Nycin jälkeen kun pääsisi Japaniin, siellä en olekaan ollut vielä töissä! Jännittää, toivottavasti saan sen New Yorkin sopparin! Toivottakaa minulle onnea ihanaiset :)

I had an option for a photo shoot in Thailand but it went off, so now I'm going to Hamburg for a week! There will propably be just a lot of castings and go-sees since I haven't been in Germany in a long time. And now it also seems that my previous plans to go Cape Town in January will be cancelled due to a pending contract in New York! Although I don't get to ditch the northern hemisphere for work, I realize that in the future I can always go for holidays in Thailand or South Africa, but I have only a few years left in modelling. And I'm warmed by the upcoming vacation in the Dominican Republic, we are departing to the Caribbean in just a few weeks! After New York I hope I'll get to go to Japan, that's a place I haven't been working in before. I'm so excited, I hope they want to sign me in New York! Wish me luck please dear ones :)
Näet kuvat lähteissään klikkaamalla niitä/View picture sources by clicking them.

4 kommenttia:

  1. Sä matkustelet/oot matkustellut kyllä tosi paljon, oon niiin kade! Mäkin haluan :D

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä ollut ihan super onnekas duunin suhteen, ei voi muuta kun kiittää onneaan ja yrittää elää hyvänä ihmisenä, jos se onni vaikka kestäisi :)

    VastaaPoista
  3. Onnea täältä suunnalta aika monta kiloa! :D

    PS. Taas upea trendin kansi. AAH!

    VastaaPoista
  4. Hienoa!! Ota ihana neito kaikki irti nuoruuden huumasta ja tao kun rauta on kuumaa..kiedo ne pikkusormesi ympärille ja näytä mistä on suomi-neito tehty! Olen niiiiin iloinen puolestasi ja täällä on kaikki peukut ja varpaatkin pystyssä sulle onnea toivottaen!!! A2

    VastaaPoista