tiistai 3. marraskuuta 2009

HAASTEITA.

Olen saanut lukijoilta muutaman haasteen, vastailen ensimmäiseen kun ei inspiraatio tänään ihan riitä mihinkään luovempaan postaukseen. :)

Ensimmäinen haaste on "7 asiaa joita et tiennyt minusta". Minut haastoi Aha.

-Kopioi kuva ja liitä blogiisi
-Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
-Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
-Anna tunnustus seitsemälle
-Linkitä nämä blogissasi
-Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta



1. Joku anonyymi kommentoija halusi tietää mistä nimimerkkini juontaa juurensa. Nimi Juillian Falaraki tulee siitä, että aiemmin matkustelin töiden takia todella paljon ja ulkomailla nimeni kirjoitettiin aina väärin. Se on aika outoa, koska melkein kaikissa kielissä on nimi Julia tai joku sen vastine, esim. Julie tai Giulia. Ensimmäisen kerran kun matkustin Pariisiin, toimiston lähettämä kuski oli minua vastassa lentokentällä ja hänen pitämässään nimikyltissä luki Juillian. Perussuomalainen sukunimeni on varmasti ulkomaalaiselle vielä vaikeampi saada oikein kuin Julia, ja erään kerran Lontoossa kuskin kyltissä lukikin Julia Falaraki.

2. Muutama lukija on kysynyt olenko Lovexin Guardian Angel -musavideossa. Juu, kyllä olen.

3. Käytän yöllä todella epäviehättävää muovista purentakiskoa suussani, jotta leukaniveleni ei olisi kipeä. Olen kärsinyt leukaongelmistä 10 vuotta, nyt olen vihdoin saanut jatkettua hoitoa joka aloitettiin 4 vuotta sitten. Aika jännä tunne kun vuoden jumituksen jälkeen suu aukeaa niin paljon, että voi esimerkiksi haukata hampurilaista purkamatta sitä ensin matalampiin osiin.

4. Minulla oli koira nimeltä Leevi, se on ihana mustavalkoinen ja pörröinen Karjalan karhukoiran ja kultaisen noutajan sekoitus. Nykyään Leevi viettää lokoisia eläkepäiviä appilassa, Johanneksen vanhempien luona. Se on jo ihan vanha ja kuuro, mutta niin ihana! Leevillä on kaverina kääpiövillakoira Soma.

5. Minulla on feikki Chanel 2.55 laukku violettina. Se on nahkaa ja näyttää ihanalta, mutta en kehtaa käyttää sitä.

6. Meillä on dj-kamojen vieressä lipaston päällä Red Bull-jääkaappi. Eipähän ainakaan ole ongelmaa väsymyksen kanssa.

7. Olen hävittänyt Louis Vuittonin silkkipashminan eräälle kirpputorille. Harmittaa vieläkin kun ajattelen asiaa. Soittelin monta kertaa kyseiselle kirppikselle, mutta ei sitä koskaan löytynyt. Joku on varmasti ostanut sen sieltä "rättilaarista" yhdellä eurolla.

Haastan: Heippa, Viivi, Mii, Iidi, Jenni, Bensku sekä Jasmina.

9 kommenttia:

  1. Kysyin jo aiemmassa postauksessa että voisitko tehdä postauksen kaikista tekemistäsi lehtikuvauksista tai kansista? Olisi mielenkiintoista... :)

    VastaaPoista
  2. Hei Julia tee tosiaan postaus KAIKISTA lehtikuvista missä oot ollu :D:D: Saat sen päätökseen vuonna 2030. Sillon sä täytät jo 16. Äipällä sattu oleen muuten yks Kauneus ja Terveys lehti himassa ja sie olit siinä kannessa. Se oli kyllä nätti kuva. Hei vähän kadehdin sun Fintelligenssin keikkaa kuulostaa paljo paremmalta ku meidän meiningit. Mäpäs tartun nyt tähän haastteeseen en kyllä taida keksi helpolla mitään jännää itestäni.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tunnustuksesta! Repeilin kun luin tota ykköstä... :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Lupaan tehdä sen postauksen, valmistaudun ensin henkisesti. Mä en tykkää levitellä vanhoja juttujani kun se niin helposti aina ymmärretään leveilyksi ja pöyhkeilyksi. Yritän löytää jonkun neutraalin ja rehellisen näkökulman siihen postaukseen!

    Mii: Ööh joo kaikki lehtijutut, en oo edes itse nähnyt kaikkia niitä :D Saatika pysty muistamaan mitä on missäkin tullut tehtyä. Heh muistan sen kt-kuvauksen, mun saappaissa on vieläkin tekolunta sieltä!

    Viivi: en tajua miten Julia voi olla niin vaikee nimi ihmisille. Mut Viivi olis kyl varmaan enkuille aika vaikee, sä olisit We-We tai jotain muuta yhtä outoa :D

    VastaaPoista
  5. Oih miten hauska oli lukea tosta Ghanelin laukusta XD<3 Onnea beibi näin myöhässä! Näin viestin vasta tänään.. on ikävä sinua! <3 Yritän tehdä tämän testin myös!<3

    VastaaPoista
  6. DEAR JUILLIAN!Happy birthday!!! Ymmärtääkseni sulla oli 2.11 synttärit?! Ihania "paljastuksia" Kaunis sisältä ja kaunis ulkoa. Guardian Angel:in videon ihana muusa..Voi kunpa saisimme nauttia lisää elävää kuvaa..A2
    p.s kipeisiin leukoihin auttaa kiskon ohella suuhieronta ;)

    VastaaPoista
  7. Heippa Julia! Oon loppuviikon liikkeellä, tuu ihmeessä moikkaamaan jos kerkeet :)

    VastaaPoista
  8. A2: Kiitos onnitteluista, kyllä 2.11. tuli 22 vuotta täyteen. Täytyy ehdottomasti kokeilla suuhierontaa! Löytyyköhän googlaamalla joku suuhieroja :D

    Heippa: voi eiii olisin tullut tänään mutta meni niin myöhään Paparazzilla ja oli kaikkee säätöö! Oon loppuviikon Tampereella, mut ehkä ens viikol kerkeisin. Olis kiva nähdä :)

    Anonyymi: noin 174 cm.

    VastaaPoista