maanantai 16. marraskuuta 2009

TESTING, TESTING!

Tänään olen menossa ensimmäistä kertaa kokeilemaan kahden eri yrityksen palveluita: Viiskulman suutaria ja Helsingin Hot Joogaa. Kummastakin olen kuullut positiivista palautetta ja nettisivujen perusteella molemmat vaikuttavat asiallisilta. Korkolappuja pitäisi vaihdattaa, ja uusiin Parikoihin, Pradan kiiltonahkaflatteihin sekä Kenneth Colen satiinikorkkareihin täytyy nahkapohjien suojaksi asennuttaa kumi-insertit. Hot Joogalla taas on niin houkutteleva tutustumistarjous uusille harrastajille (1 vko rajaton tuntien käyttö 25€, sis. matto ja pyyhe), että nyt kyllä loppuu tämä onnettomuuden aiheuttama, elokuun alusta jatkunut sohvalla möllöttäminen ja liikkumattomuus. Hot Joogalla saa myös käyttää infrapunasaunaa maksutta tuntien jälkeen! Kun asuin Pariisissa, kävin samantyyppisessä bikramjoogassa ja se oli todella tehokasta. Lajin meditatiivisuus ja rauhallisen hallittu luonne voisi sopia nilkalleni, en pysty sillä vieläkään hyppimään tai juoksemaan vallattomasti.

Taas kerran tietotekniikkaongelmat koettelevat minua: HP:n kannettavasta pc:stäni on ilmeisesti hajonnut laturi. Onneksi takuuta oli vielä ruhtinaalliset 24 päivää jäljellä, joten maahantuoja lähettää uuden laturin maksutta. Parhaassa tapauksessa laturi on minulla perjantaina, toivotaan että koneen toimimattomuus johtuu tosiaan vain laturista eikä emolevystä, ja että saan HP:ltä ensinnäkin koneeseeni sopivan laturin. Sitä odotellessa käyttelen poikaystävän Macia, kyllä on helppoa ja nopeaa kun ei tarvitse säätää Windows Vistan kanssa. Omassa läppärissänihän on edelleen myös yksi kameran muistikortti jumissa memorycard slotissa. Mahtavaa :D

Ps. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia työrintamalla, jos kaikki menee niinkuin toivoisin, pian hengaan alla näkyvissä maisemissa. Asiasta enemmän jos reissut toteutuvat :)

14 kommenttia:

  1. Paratiisi näyttää kovasta Thaimaalta? Sinä senkin! Ei tuommoiseen paikkaan saisi päästä kun muut täällä kaamosmasennuksen keskellä!

    VastaaPoista
  2. Vautsin maukasta!!! toivottavasti saat duunit ja pääset nauttimaan myös trooppisesta ilmastosta.. Pidetään peukkuja sulle, ihana neito!!! A2

    VastaaPoista
  3. Hot jooga kuullostaa mielekkäältä..Itse olen jäänyt koukkuun infrapunasaunaan..treenin jälkeen tekee hyvää kun infrapuna hellii lihaksia! Kannattaa kokeilla!!! A2

    VastaaPoista
  4. Heeeeiii, kuvat on CapeTown:sta!!!???? Vauuuu..A2

    VastaaPoista
  5. Ylempi kuva on Thaimaasta, alempi Cape Townista. Mutta olin juuri tapaamassa agenttia New Yorkista ja näyttää siltä, että tuohon kolmanneksi voisi lisätä kuvan Manhattanilta :) Supersäästökuurille on alettava, muuten ei ole lähtemistä yhtään mihinkään :D Kiitos verotoimisto ja megamätkyt.

    VastaaPoista
  6. Mietinki et Krabilta toi ylempi mitää ooksä muka sinneki menossa :O?

    VastaaPoista
  7. Hieman hämäävä tuo uusimman trendin Malliystävä-esittely, missä kerrot opiskelevasi Jyväskylän yliopistossa kemiaa silloin kun et tee mallin töitä. Siitä on tietääkseni jo kauan kun sinut on viimeksi nähty siellä opiskelemassa... Miksi noin tyylitajuinen, kaunis ja lahjakas nuori nainen jaksaisikaan opiskella kemistiksi, jos on selkeästikkin enemmän potentiaalia esimerkiksi muotialalle! Tsemppiä opintoihin ;)

    VastaaPoista
  8. Mii: No mulla oli option kuvaukseen siellä mutta sain juuri tietää että se meni off! Tätä tää on aina :D Mutta lähden maanantaina viikoksi Hampuriin!

    Anonyymi: Olen kertonut toimittajalle olevani Jyväskylän yliopistolla kemialla kirjoilla, mutta suorittavani Helsingin avoimessa yliopistossa viestinnän opintoja. Tekstiä ei lähetetty minulle oikoluettavaksi, joten tämä asiavirhe on julkaistu tietämättäni. Olen pahoillani että asia häiritsi sinua, tunnistamattomana kirjoittava lukijani, niin paljon että koit tarpeelliseksi tulla tänne siitä kommentoimaan. Pahoittelut! Pääsin kemialle sisään ilman pääsykoetta, pelkän yo-todistuksen perusteella, joten ajattelin että miksi en ottaisi minivaivalla hankitusta opiskelupaikasta maksimihyötyä irti.

    Kiitos, tsemppiä tarvitaan aina! Ensi syksynä olisi tarkoitus yrittää viestintään ihan yliopiston valtiotieteelliselle sisään, ja siihen kylkeen jos saisi tehtyä vielä sosiaali- ja kultturiantropologian opintoja niin unelmat alkaisivat olla pitkällä tähtäimellä saavutettavissa. :)

    VastaaPoista
  9. Tiesitkö että Helsingissä on aivan ydinkeskustassa tarjolla myös Bikram joogaa. Olen käynyt tuolla Hotjoogassa ja Bikram joogassa... molemmat hyviä. Bikram joogassahan tehdään aina se sama 26 asanan harjoitus kun taas tuolla hot joogassa milloin mitäkin, hieman ohjaajasta ja tunnista riippuen.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Kiitos vinkistä, olen kyllä käynyt myös Helsingin bikramissa muutaman kerran pari vuotta sitten ja se se vasta oli tehokasta! Huomasin kyllä että tuolla hotjoogassa tehdään aika lailla milloin mitäkin... toivottavasti muilla kuin alkeistunnilla treeni olisi vähän intensiivisempää, yin tunnin syvävenytys ja meditatiivisempi lähestymistapa oli kivaa vaihtelua mutta muuten kyllä kaipaisin kunnon treeniä ja ehkä enemmän sitä astanga vaikutetta!

    VastaaPoista
  11. Nopeat syövät hitaat!Ja fiksut menee siitä mistä aita on matalin!! Jep, itsekin olisin tehnyt samoin jos vaan ois noita älynystyröitä suotu enemmän.. tsemppiä opintoihin!!!! ja kyllä nuo paparazzien tekstit voi olla sitä sun tätä..ei niillä taida olla häpyä laisinkaan..krömh vai mitä se nyt olikaan ja miten se nyt menikään.. A2

    VastaaPoista
  12. hehe kukakohan "puolituttu" toi anonyymi tuolla (Miin alapuolella) on ku oikein TIETÄÄ ettei sua ole siellä näkynyt... tuntuu et aina lehdissä on joku pikkasen pielessä ku sillon kerranki sai kuvan et asut Palokassa vaikket ollu siellä enää vuosiin asunukaa..:D

    VastaaPoista
  13. A2: No se koko haastattelu tapahtui vain meikkauksen lomassa todella kiireessä, tuskin tuossa muusta oli kyse kuin siitä että miten toimittaja on tulkinnut haastattelijan muistiinpanoja. Siellähän sanotaan myös että perhetuttuni lähetti minusta kuvia paparazziin, vaikka todellisuudessa lähetin ne sinne ihan itse. Tämä tosin johtui kyllä siitä että perhetuttuni mielestä olin "malliainesta" ja hän kertoi Paparazzin olevan hyvä toimisto.

    Laura: Se on kyl jännä että ihmiset surutta kirjottelee mitä sattuu ottamatta asioista sen enempää selvää. Enkä nyt todellakaan tarkoita tuota Trendin juttua vaan niitä aikaisempia! Trendi on erittäin lähellä mun sydäntä, eikä tuo ollut mielestäni mikään iso juttu. Virheitä sattuu kaikille mutta joillakin virehillä on suuremmat vaikutukset kuin toisilla. Mutta joka tapauksessa journalistin ammattietiikkaan kuuluu lähteiden tarkastaminen ja siten esimerkiksi demokratian toteutumisen mahdollistaminen. Median edustajat ovat kuitenkin vastuussa julkaisuistaan yleisölle, ja kyllähän siinä julkaisijan uskottavuus kärsii jos monta kertaa tulee oikaistavaa. Ja itsehän tietysti aina miettin että mistä hitosta kirjoittaja on saanut tongittua niin vanhentunutta tai yksinkertaisesti väärää tietoa, tyyliin että asun Palokassa vaikka muutin sieltä pois jo -99. Joltain entisen koulukaverin isosiskon parhaalta kaverilta? Päiväkotiaikaisen kerhotädin naapurilta? Huokaus.

    VastaaPoista
  14. Hihii, noi pari viimeistä lausetta ovat parhaita mitä oon viimeaikoina lukenut :):) Juillian sulla on kyllä sana hallussa!! Mahtavaa!! A2

    VastaaPoista