keskiviikko 25. marraskuuta 2009

TK MAXX.

Kävin tänään TK Maxx:ssa, joka on designervaatteita myyvä outlet-ketju. Johannes on tehnyt briteissä hyviä löytöjä TK Maxx:sta, joten olin enemmän kuin innoissani törmätessäni tänään myymälään sattumalta, juuri viimeisen castingin jälkeen. TK:sta löytyy merkkejä Onlysta ja Ichista Calvin Kleiniin ja Ferragamoon, uutta tavaraa tuodaan myymälöihin päivittäin. Kamera jäi tänään kämpälle, joudutte nyt uskomaan ilman kuvatodisteita että bongasin myymälässä Calvin Kleinin huivi-pipo-hanska-setin 16,99 eurolla, DKNY:n neuleboleron 19,99€, Lanvinin mekon 125€, Marnin tumman kotelomekon 90€ ja BCBG:n mustat mokkakorkkarit 44,99€. Harmi, että koot olivat tietenkin väärät!
Täytyy kyllä myöntää, että helmet oli piilotettu kaiken maailman kuran sekaan, mutta mielestäni valikoima oli noin yleisesti ottaen huomattavasti ajattomampi ja tyylikkäämpi kuin muilla samantyylisillä ketjuilla. Jos budjettini ei olisi toistaiseksi hyvin rajallinen, olisin ostanut ainakin paljettijakun ja tekoturkiksen, joita oli valikoimassa monia eri malleja, tusinan paria kenkiä ja muutaman laukun. Täytyy varmaankin käydä katsastamassa tarjonta vielä uudemman kerran joku aamupäivä, TK:ssa oli alemyynnitkin menossa. Omat poistoni olivat kumma kyllä juuri alerekeistä, uskomatonta että alesta löytyi kokoani eivätkä ne ihanuudet olleet vielä kelvanneet muille. Uuden kodin luotani saivat BCBG by Max Azrian yksihihainen toppi (17€) ja Farhin raidallinen puuvillatunika (9€).

1 kommentti:

  1. Miten on tapaamiset sujuneet? Kuullostaa tosi maukkaalta outletilta..Kiltti kun toimit "matkaoppaana" Hampurin ihmeisiin..A2

    VastaaPoista