keskiviikko 25. marraskuuta 2009

FALL FOOTWEAR .

Kun pakkasin kotona sunnuntaina, suurin ongelmani oli päättää mitä kenkiä kannattaisi ottaa mukaan 9 päivän reissulle. Tulin siihen tulokseen, että saan ottaa kahdet korolliset kengät, yhdet matalat kävelykengät ja yhdet lenkkarit jos vaikka innostuisi urheilemaan. Kokosin mieluisimmat korkonilkkurini CASTINGIIN kylppäriin: mallasin niitä peilistä ja suoritin mukavuustestausta. Mukaan pääsivät lopulta takarivissä keskellä ja oikealla nököttävät popot: violetit uudet nilkkurini ja hyväksi havaitut Zaran mustat kiilapohjalliset nauhakengät. Vaikka moni onkin valitellut, että noilla Zaran kengillä on huono kävellä, ne ovat 11 cm koroiksi ilman yhtään platformia erittäin mukavat jalassa. Olen hiihdellyt niillä kaupungilla Helsingissä useaan otteeseen ja monet illat on ne jalassa biletetty.

Ostin nämä herkulliset violetit O.I.S. mokkanilkkurit Aleksi 13:sta 70% alesta, ne suorastaan huusivat nimeäni Fashion Awardseja edeltävänä päivänä. Todella mukavat jalassa, näillä jaksaa kävellä koko päivän. Nappiostos!

Nämä luottonilkkurini jäivät tällä kertaa kotiin, uutuudet ajoivat vanhojen lemppareiden ohi. Mustat nahkaiset korkkarit on ostettu Pariisista Andresta muutama vuosi sitten. Näitä on käytetty paljon, mutta nahkapäällinen näyttää edelleen todella hyvältä ja suutarilla käynnin jälkeen pohjat ja korkolaputkin ovat taas kunnossa.

Lontoosta ostetut Topshopin mokkakengät ihastuttivat viininpunaisella värillään ja erikoisella varrellaan. Nämä ovat jääneet vähemmälle käytölle, mutta en raaski poiskaan heittää, ovat ne sen verran ihanat!

Ihanin vintageaarteeni, äidin vanhat nauhanilkkurit tolppakorolla, punaisella nahkapäällisellä ja denimvarrella. Ostettu muistaakseni 70-luvulla, ja kuuleman mukaan näitä on käytetty paljon jo ennen siirtymistään minulle. Itse olen käyttänyt näitä niin usein vuosien aikana, että pohjatkin lähtivät kokonaan irti, mutta suutari sai ne kasaan eikä kengissä ole muuta ajan jälkeä kuin hieman kuluneet kärjet. Vanhaa suomalaista laatua!

9 kommenttia:

  1. Oi vau!!! Ihanat noi violetit..Mutta nuo vintagenilkkurit ovat aivan omaa luokkaansa!!! Ihastelin niitä jo aiemmin!! Ne nyt vaan on niin ajattoman upeat..Itse en ehkä raaskisi niitä käyttää...Saisikohon noita jostain??A2

    VastaaPoista
  2. näiden sun kenkien inspiroimana haluan ne omat unelmakenkäni entistä enemmän!!! oispa kokoja jäljellä! oi tulkaa jo veronpalautukset!:P

    VastaaPoista
  3. Nuo viimeisimmät vintagenilkkurit ovat kertakaikkisen täydelliset!

    VastaaPoista
  4. Ahh! Ihanat nuo liilat<3.. tänään bongasin zarasta aika kivat siniset mokkaset nilkkurit.. Tykkäisit!<3

    VastaaPoista
  5. Iidi ja Christina, kiitos!

    B, älä kerro mulle mitään tommosta! Joudun tänään kävelemään paikallisen Zaran ohi :D

    VastaaPoista
  6. Maailman suloisimmat vintage- nilkkurit!!! Kyllä äidit osaa... Tai on osanneet :)

    VastaaPoista
  7. WOW kun upeita kenkiä! Viimeisten kenkien kohdalla meinasi henki salpautua, mulla nimittäin oli tuollaiset joskus kauan...KAUAN sitten, silloin kun ne ei olleet vintagea vaan nykypäivää ;)

    Kengät oli niin ihanat, että en olisi millään halunnut niistä luopua ja nyt vuosien jälkeen näen rakkauskenkäni blogissa, aika huikea tunne! :)

    Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja varmaan jään vakilukijaksi, vaikka tämmöinen vanhus olenkin ;)

    VastaaPoista