perjantai 28. elokuuta 2009

Crepe Wedge

Rakastan desert bootseja sekä Clarksin Originals ja Wallabees-popoja, mutta tahtoisin ehdottomasti kiilakoroilla varustetut kengät syksyksi. Marc by Marc Jacobsin mokkaiset wedgenilkkurit olisivat ihanat, ja vieläpä saatavilla melkein meikäläisen naapurista, nimittäin Nina's -putiikista! Mutta budjetillani joudun todennäköisesti tyytymään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon (joka ei ole huono sekään!), Topshopin matalavartiseen versioon.

I love desert boots and Clarks Originals and Wallabees, but I really want some wedge booties for the fall. Marc by Marc Jacobs has a great pair of crepe wedge heels, and they are even available at Nina's boutique near my place! But with my budget I'll propably have to settle for the next best thing (wich actually is not bad at all!), a similar pair from Topshop.

Marc by Marc Jacobs at Nina's, 290€.


Topshop, 60£

4 kommenttia:

  1. Onko kaverillasi Niina T:llä omaa blogia?

    VastaaPoista
  2. Voi apua, tunnen niin monta Niinaa/Ninaa, mutta ei kellään niistä ole mun mielestä blogia. En osaa nyt kyllä auttaa, sori! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, olen se entiseltä nimeltäni anonyymi, joka tänne joskus eksyi Taran blogin kautta.

    Sulla on hyvä tyyli, pidän siitä aivan älyttömästi!

    Itse olen niin tietämätön kaikista suunnittelijoiden nimistä, että minulla menee puolipäivää kun googletan näitä :)

    Pidän itse kaikesta kauniista, kauneushan on jokaiselle se omanlaisensa, joku tykkää tuosta, toinen ei. Minun silmäni katsovat useinkin rähjäromantiikkaa, sellaista vähän jo kulahtanutta, mutta ei romahtanutta, toimivaa, mutta hieman elämää nähnyttä.

    VastaaPoista
  4. Moikka -Sara-!!! Sun aikaisemmat kommentit on todella piristäneet ja tehneet sellaisen fiiliksen että ehkä joku oikeasti saa jotain irti näistä mun jaaritteluista :) Internet on kyllä ihmeellinen, kyllä mullakin menee jonkun näinkin yksinkertaisen postauksen taustatöihin paljon aikaa kun jää googlettamaan ja etsimään hyviä kuvia tuotteista jne. Pystyn todella samaistumaan tuohon sun kauneuskäsitykseen, monet asiat näyttävät paremmilta kun ne eivät ole enää upouusia tai aivan "box fresh". Kivaa syksyä ja käy ihmeessä kommailemassa jatkossakin!

    VastaaPoista