maanantai 17. elokuuta 2009

Typeryys

Tarkastelin juuri kenkävalikoimaani, ja löysin useampia pareja joita en ole käyttänyt kertaakaan tänä kesänä. Koko ajan pitäisi saada uutta, mutta sitten vanhat lähes käyttämättömät hankinnat unohtuvat kaappien perukoille tavaravyöryn alle. Kyllä trendien perässä juokseminen on typerää jos unohtaa sen mitä jo omistaa.
Täysin uudenveroiset mokkakorkkarit Fidasta 5€. DinSkon ketjuremmikorkkarit 10€. Molemmat ostettu toissa keväänä, tänä kesänä katuaikaa nolla vaikka tyylin puolesta olisin voinut noita käyttää.

3 kommenttia:

  1. Hei Julia, löysin blogiisi Taran kautta. Olet mun mielestä ehdottomasti kaunein suomalainen malli ikinä. Näin jo aikoinaan nuo Coacellan festari -kuvat jossakin lehdessä ja ne on vaan niin ihania :) Kaikkein hienointa on varmaankin se, kun täältä saa lukea, että olet tuollainen jalat maassa -tyyppi. Siis elät ja olet sitä mitä olet.

    VastaaPoista
  2. Tässä anonyymi 2 on samaa mieltä kuin ed. Herätät mielenkiinnon ja sun tarinat on hyviä, tykkään kovasti lukea niitä.. Ihanaa kun kannustat kierrättämään, noi kirppislöytösi ovat upeita..ekologinen jalanjälkesi on huomattu..:)

    VastaaPoista
  3. Hyvät Anonyymit, kylläpä piristitte päivääni kommenteillanne! Olen ihan häkeltynyt, kiitos!! Olisi kivaa jos voisitte jatkossa jättää kommenttienne perään vaikka jotkut keksimänne nimimerkit (jos ette aio bloggeriin rekisteröityä), jotta tiedän kuka on asialla. Kiitos vielä kerran :)

    VastaaPoista