keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

High heel sneaker alert - again.

Puma jatkaa syksyllä yhteistyötään Sergio Rossin kanssa, ja taas on tulossa korkotennaria. MÄ HALUUN. Korkeakorkoiset satiinipintaiset Clydet myytiin keväällä Colettesta hyvin nopeasti loppuun, enkä saanut selville muita myyntipaikkoja. Edes Suomen Pumalla ei asiasta tiedetty mitään. Kuulin kuitenkin huhua, että nahkapintaisia korko-Clydeja oli valmistettu huimat 50 paria kutakin väriä, ja hintaa satiinipintaisilla oli Colettessa muistaakseni 450€. Eivät siis olleet ihan tavallisen pulliasen saatavilla kuitenkaan... Uusi kenkä näyttää hieman vähemmän perinteiseltä sneakerilta kuin viime kevään Clyde, mutta kyllä minulle nuokin kelpaisivat.

5 kommenttia:

  1. Muhun ei yhtään iske nää lenkkarikorkkarit :D Ei nää Pumat, ei kiilakorkoiset Converset, ei mitkään. Mun mielestä vaan lenkkareihin ei sovi korot, ne on vaan mun mielestä.. no, rumat :D

    VastaaPoista
  2. Ne liilat jotka on tuossa edellisen postin toivelistassa on hienoimmat.

    VastaaPoista
  3. en usko et tulee suomen pumalle noita yhteistyökenkiä. liike on niin pieni ja menekki huono, että mitään erikoisempaa(kalliimpaa) ei juuri tule! tieto voi tietysti olla väärä, mä nyt kun en enää kohta vuoteen oo siellä pyöriny :) mut näin oli ennen. onnee etsinnälle! makeet on!

    VastaaPoista
  4. Sara: Voi itku, sun jalassa ei sit varmaan koskaan nähdä mitään noin siistiä XD no eih, ei kaikkien tarvi kaikesta tykätä :)

    Anonyymi: ne on kyllä parhaat <3

    ess1: Kannattaa näköjään avautua tänne blogiin kaikista haluamisista ja oikuista, nimittäin mun ihana ystäväni jonka asiakas Puma on oli paltsussa tiedustellut että mistä noita vois saada. Ystäväni sit soitti mulle tänään ilouutisten kera, hyvässä lykyssä tämä vihje johtaa unelmapoistoon! Mutta odotan tiedon vahvistumista ennekuin alan levittää huhuja, muuten kaikki korkolenkkaripäät ryntää yhteen meidän naapurissa sijaitsevaan kivaan kenkäkauppaan turhaan :D Siellä kämp gallerian puma storessa sanoivat juuri samat sanat kuin sä, mutta huvittavinta oli että siellä ei viime talvena edes tiedetty että tommonen korko-Clyde oli tulossa :D

    VastaaPoista
  5. no kato, noin hyvin ne pitää firman sisällä asiat ajan tasalla :D mutta yyberhienoutta jos suhteiden kautta nyt onnistuu! eli kannattaa huudella! :)

    VastaaPoista