tiistai 2. kesäkuuta 2009

Booties

En tietenkään voi vain elää hetkessä ja olla tyytyväinen siihen, että on kesä ja saa käyttää sandaaleita. Pakko oli mennä kurkkaamaan minkälaista kenkätarjontaa syksyksi on tulossa.

Top Shop

Din Sko

2 kommenttia:

  1. kun sähän oot malli, niin voisitko joskus tehä postauksen koskien tota sun työtä? :) esim. kertoisit milloin aloitit, millasia duuneja oot tehny, missä kaikkialla oot sun työn puolesta ollu, hyvät ja huonot puolet tossa duunissa jne. :) olis kiva :> ja yks kysymys, pystyyks tolla työllä ihn huoletta elättämään ittensä? stressaako koskaan, että tuleeko keikkoja ja onko huomenna sapuskaa kaapissa? hassu kysymys, mut mietin vaan et itteeni ehkä tollanen saattais stressata :D

    VastaaPoista
  2. Voisinhan mä tehdä sellaisen postauksen jossain vaiheessa :) Eihän tällä nyt täysin huolettomasti elä, varsinkaan enää kun olen ollut lähinnä Suomessa viime syksystä tähän kevääseen. Mutta silloin kun reissasin paljon oli talouskin varmempi. Suomessa onneksi mulla on jokseenkin vakiintunut asema, ja Paparazzi hoitaa hommansa hyvin. Tottakai välillä stressaa kun ei ole mitään varmoja duuneja tiedossa pitkään aikaan. Mutta kyllä mä voin mennä vaikka lakaisemaan katuja jos rahasta on tiukkaa :D Ja onneksi mulla on tuo mies jonka kanssa laitetaan kotitalouden kulut puoliksi ja autetaan vastavuoroisesti toisiamme jos on tarve. Mutta en mä ole 16-vuotiaasta tehnyt mitään muita töitä enkä pyytänyt käytännössä yhtään rahaa vanhemmilta. Välillä teen jotain promoja mutta ei ne kyllä kamalasti mun talouteen vaikuta, on kiva tehdä jotain erilaista välillä :)

    VastaaPoista