tiistai 6. huhtikuuta 2010

PINING FOR.

Erykah Badu, Signe Siemsen, Bik Bok, Gina Tricot.

Minähän en oikestaan tiedä säästä muuta kuin sen mitä ikkunasta katsomalla saa selville, mutta kuvittelisin, että seuraavan kerran kun pääsen ulos en tarvitse villakangastakkia tai toppapalttoota tarjetakseni. Olen jauhanut baseball-rotsista melkeinpä kyllästymiseen asti täällä, täällä, ja täällä, mutta vanha suola alkoi janottaa heti kun bongasin Badun ja Signen sporttaamassa kyseistä vaatekappaletta. Bik Bok ja Gina Tricot valmistavat köyhän naisen malleja autenttisista game jacketeista, toivoa sopii että näitä olisi vielä tarjolla kun koipeni kestää liikuskelua. Lupaan, että seuraavan kerran kun postaan baseball-takista lukee postauksen tunnisteessa "wanted"n sijaan "Poistot"! 

I really don't know much about the current weather, except what I can spy peeking through the curtains. But I imagine that next time I get to go outside I won't need a wool coat or a quilted parka to survive. I've been going on and on about base ball jackets here, here and here, almost 'till boredom, but when I saw Badu and Signe sporting these jackets I started pining for one again. Bik Bok and Gina Tricot make some cute jackets, I hope they still have some left when I can move around again. I promised that next time I post about base ball jackets, it won't be tagged "wanted" anymore!

2 kommenttia:

  1. en ookaa aiemmin tajunnu miten hyvältä tommonen näyttää päällä! oon aina aatellu et noi ois kunnon pusseja:D (oon maalaisjuntti:P) mut toi kiinan trikoon malli ois hyvä ku ei oo niin takkimainen ni sopis viileinä kesäiltoina ja talvella takin alla ja baarissa.

    VastaaPoista
  2. Nyt näitä taas saa :) Kevyempi versio päihittää collarit reippaasti. Original takit ovat mun suosikkeja all time! GT:n kaikki värit ovat löytäneet tiensä mun vaatekaappiin ja kovassa käytössä ovat jo olleet..A2

    VastaaPoista