torstai 8. huhtikuuta 2010

ELLE APRIL ISSUE.


Jos luette Suomen Elleä, voitte bongata meikäläisen nyt myynnissä olevan huhtikuun numeron asustejutusta. Täytyy sanoa, että tykkään jutun vaatteista, asusteista ja lookista todella paljon! Toivottavasti saan jalan parannuttua jatkaa yhtä makeiden duunien parissa. Valokuvaaja Jonas Lundqvist, stylisti Mia Dillemuth ja tukan ja meikin teki Janne Suono. Mitä tykkäätte kuvista?

If you read Finnish Elle magazine, you can find me on April issue's accessory story. I have to say that I really like the clothes, accessories and look of this story! Hopefully after my sick leave I get to continue with such cool jobs. Photo by Jonas Lundqvist, style Mia Dillemuth and hair&make up Janne suono. What do you think?

7 kommenttia:

  1. Sun kasvot on mielettömät,mielestäni sun lookki on yksi suomen parhaista:)saako kysya,miksi jätit full time hommat?:)Olisi myös mielenkiintoista kuulla sun näkemyksiä mallimaailmasta/urastasi/kokemuksista matkoilta etc, mahdollista?

    VastaaPoista
  2. Mahtava mimmi! Tätä mä etin! Onneks löysin! <3

    VastaaPoista
  3. olet kyllä huikea ilmestys ! voi jummi :)

    VastaaPoista
  4. Upeeta! Vihdoinkin Suomen Elle!! Kuvista välittyy glamourmallin varmuutta ja tyylikkyyttä!!Ammattilaisten työtä!
    Ihana, kaunis Juillian, tykkään sun "bloginimestä" :):)A2

    VastaaPoista
  5. tänään huomasit sut siinä, näytät uepalta kuten aina :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia,sinulla on kyllä persoonalliset ja kansainvälisen näköset kasvot :)

    VastaaPoista
  7. sinulla on ihan mielettömän upea luusto! ihastelin pitkään näitä kuvia kun lehti ilmestyi:niin asusteiden kuin sinun lookkisi vuoksi :)

    VastaaPoista