tiistai 27. huhtikuuta 2010

WHAT'S GOING ON.

Niin anteeksiantamatonta ja epäammattimaista kuin tämä onkin, bloggaaminen on nyt jäänyt vähemmälle ja haluan selittää. Elämässäni tapahtuu tällä hetkellä asioita joita en halua avata kaikille, ja tuntuu ettei niiden lisäksi yksinkertaisesti ole mitään mistä kirjoittaa. Energia ja inspiraatio ovat hukassa. Mutta palaan asiaan kunhan tilanne helpottaa.

As unforgivable and unprofessional as it is, I haven't been able to give much attention to my blog. I'm going through some difficult stuff  which I don't want to talk about in here, and it feels like I simply don't have anything else going in my life in addition to all that. I've lost my energy and inspiration. But I'll be back as soon as things ease up.


P's.

9 kommenttia:

  1. fuerza chica!
    kaikilla on välillä vähän ylämäkiä elämässä eikä niitä tarvii kaikille nettiurkkijoille jakaa:)
    toivottavasti kuitenki kohta löytyy enregiaa kirjotella koska näitä on tosi kivaa (ja inspiroivaa) lueskella.
    t:iina

    VastaaPoista
  2. nimenomaan. take your time :)

    t:tiina

    VastaaPoista
  3. Ei se pakottamalla tule. Ota aikasi ja loydat inspiraation uudelleen jossakin vaiheessa. Minulla kay noin ainakin kerran kuukaudessa...

    Hauskaa Vappua! En ole vuosiin muistanut juhlia vappua mutta lauantaiksi olemme jarkanneet muiden suomalaisten kanssa taalla vappupiknikin. Pitaisi olla hauskaa!

    VastaaPoista
  4. Asiat tärkeysjärjestykseen! Pikaista paranemista jalkasi suhteen ja voimahaleja sinulle suloinen Julia!!Kyllä kaikki aina järjestyy.Iloista Wappua sinulle, minä tässä kulutan aikaani työpaikkalla..t. Ihailijasi A2

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi sinulla!:) Saanko kysyä, missä/kenen luona kävit lääkärissä jalkasi takia? Minulla on pitkään ollut jalassa tosi kiusallinen vaiva, mutta en ole löytäynt asiantuntevaa lääkäriä...josko saisin vinkkiä sinulta. Aurinkoista kevättä, ja paranemisia jalalle!:)

    -Olivia

    VastaaPoista
  6. eihän se voi olla epäammattimaista, jos bloggaaminen ei ole sun ammatti.

    Sit kun saat kirjoitusjaksamisesi takaisin, olis kivaa lukee jotain pidempiäkin tekstejä, ei pelkästään katella kuvakollaaseja jne. Tai jos tää on vaan sun tyyli, niin ei kai mulla oo sanomista :) Parempia vointeja sulle!

    VastaaPoista
  7. Hei ihana, me kaksi toivotaan sulle jaksamista vaikeiden aikojen yli.

    - M&K

    VastaaPoista
  8. Muita kompatakseni tsemppihalauksia ihanalle! Ihanaa ja kaunista kevättä, palaile kun siltä tuntuu!

    VastaaPoista