maanantai 5. huhtikuuta 2010

WRAP YOUR HEAD WITH THIS MATERIAL.

Rodebjer, VintageVirgin, Yvan Rodic, Swagger360, VintageVirgin, Jak&Jill, Marianne.

Pään ympärille kiedottu kangassuikale voi olla erittäin tyylikäs, ja lisäksi sen avulla pystyy välttelemään hiusten pesua useita päiviä ja käyttämään tukan muotoiluun varatun ajan esimerkiksi aamupalan syömiseen. Käytännöllistä, aikaa säästävää ja ah, niin chic!

A piece of fabric wrapped around your head is not only cool, but it allows you to avoid washing your hair for several days and let's you use the time reserved for hair styling on eating breakfast. Practical, time saving and oh so chic!

4 kommenttia:

  1. On kyllä hyväksihavaittu keino :). Tosin noissa kuvissa monilla näkyy noi hiukset tuolta alta niin paljon että jos hiukset olis oikeesti likaset ni ei toi huivi mitään peittäis =D. Mutta kivoja tyylejä silti.

    VastaaPoista
  2. "Turbaanipanta" on aivan mielettömän ihana hiusten pelastaja..hieman rohkeutta ja persoonallisuutta sen käyttämiseen tarvitaan..vintage malleja löytyy kirppiksiltä..itse olen päähine friikki joten nämä ovat tervetulleita jokanaisen vaatetuksen lisäksi.. A2

    VastaaPoista
  3. Haluaisin niin testata tollasta huivipäähinettä! Harmi vaan mun pää on niin omituisen muotoinen ettei mikään tollanen pysy hetkeäkään. :D

    VastaaPoista