torstai 3. joulukuuta 2009

RESORT.




Talvella toteutetut etelänmatkat ovat siitä kivoja, että inspiraatiota asuihin voi saada sekä menneen että tulevan kesän trendeistä. Mutta catwalkeista viis, minun tyyli-inspiraationi kumpuaa tällä kertaa julkkisten kesäasuista! Haluan mukaan turkoosin mekkoni ja yhdistän sen iltamenoissa Liv Tylerin tapaan unikonpunaiseen huulipunaan. Fefe Dobson näyttää miten napapaita saadaan näyttämään asenteelliselta, ja Rachel Bilson yhdistää monikäyttöiset farkkushortsit kaupunkikierrokselle nudesävyiseen yläosaan. Aurinkoloma ei onnistu ilman maximekkoa, jalkani ruskettuvat paljon helpommin kuin dekolteeni, joten Rihannan tyylisellä mekkosella pidän ihon sävyerot aisoissa! Bodycon-hame näyttää todella hyvältä yksinkertaisen tank topin seurana, Cassie on vetäissyt ylleen todella vaivattoman mutta naisellisen asun korkkareineen. Liehuva, värikäs rantatunika ja hellehattu toimivat niin biitsillä kuin kadullakin, Zoe Kravitzin päällä kombo näyttää erityisen hyvältä!


Pakkaaminen täytyy suorittaa hyvissä ajoin tänä viikonloppuna, lähden nimittäin maanantaina parin päivän kuvausreissulle Berliiniin. Kaivan kaappien kätköistä vielä ainakin haalarin, farkkuliivin, sandaaleita, aurinkolaseja, bikineitä, muutaman perusteepparin sekä pari bilemekkoa, eiköhän niillä pärjää muutaman viikon maassa jossa kuitenkin pitäisi olla hyvät ostosmahdollisuudet ;) En ole vielä ihan sinut vatsan paljastelun kanssa, joten turvaan napa-alueeni yhdistämällä vajaamittaiset t-paidat pitsibodyyn. Ohut mutta iso huivi toimii päässä suojana auringolta, ja illalla tarvittaessa lämmikkeenä hartioilla. Lähes 12 tunnin hyytävälle lennolle taidan varustautua trikoohaaremipöksyillä, väljällä kasmirneuleella, kangastossuilla ja lämpimällä viltillä.
Olen aivan järkyttävän matkakuumeen kourissa, ensi viikolla tähän aikaan olemme jo lämpimämmillä leveysasteilla! En malta odottaa!

7 kommenttia:

  1. hei ihan mielenkiinnosta, että mitä kautta lennät Dominikaaniseen? Itse tulin sieltä just reilu kuukaus sit.

    VastaaPoista
  2. Finnairin suora lomalento Helsingistä Puerto Plataan, puolivälissä tankkauspysähdys Halifaxissa Kanadassa. Kiva kun olit tehnyt matkapostauksen, hauska lukea vähän etukäteen Domi-meiningistä! Argh toivottavasti meidän laukkujen kanssa ei tule enää ongelmia, saan mun maanantaista asti hukassa olleen veskan vihdoin tänään illalla.

    VastaaPoista
  3. voi vitsit tuntuu et omasta thaikkulandian matkasta on jo vuosia (oikeesti 9kk:D) ja kauheesti tekis kyllä mieli lähtee jonnekin uuteen paikkaan! tuu sit joulun alla esittelee rusketustas:P

    VastaaPoista
  4. Heippa,

    Tiedätkö saako noiat Conversen kiilakorrollisia kenkiä jostain päin Helsinkiä? Omaan silmääni ei ole osuneet :-)

    -E

    Ps. KIva blogi!

    VastaaPoista
  5. siis MITÄ, tekeekö finnair sinne suoria lentoja?! Tai no niin tietty noi matkatoimistojen.. Joo kannataa olla tosiaan vähän varuillaan sielä muutenkin.

    VastaaPoista
  6. Laura: hah no esittelen tietty, jos siis rusketun. Se ei oo ihan mun juttu mut kai sitä kerran elämässään vois kunnolla käristää :D

    E: en oo nähny noita misään Euroopassa, mutta Nelly.comissa on vähän saman tapaiset mokka-converset kiilakorolla!

    ixdu: Joo tekee suoria lentoja, ne voi kyllä ostaa ihan erikseenkin! On täs elämäs tullu onneks ennekin sen verran reissattua että ei välttämättä heti joudu ryöstetyksi ja murhatuks :D Mutta thanx for the heads up, oon kyl kuullu aika kuumottavii juttui sieltä!

    VastaaPoista
  7. Kivan näköistä matkavaatetusta..toi punakukallinen pitkämekko on ihana ja noi kiilapohjatennarit on aika maukkaat..kateeksi käy kun pääset tropiikin lämpöön..mutta kannattaa tosiaankin olla varovainen siellä..niin tai ehkä se on nykyään tarpeen vähän joka puolella.. Nauti matkasta ja mielenkiinnolla odotan sun matkakertomusta..A2

    VastaaPoista