lauantai 26. joulukuuta 2009

LA VIDA EN LA PLAYA.


Ensimmäinen raporttini Dominikaanisesta tasavallasta sisältää yllättäen rantameininkiä. Lomakohteemme sijatsi Hispaniolan saaren pohjoisrannalla, eli todellisuudessa olimme Atlantin, emme Karibian meren, rannalla. Vesi oli puhdasta ja kirkasta, loputtomiin jatkuvat hiekkarannat siistejä ja uskomatonta kyllä melko hiljaisia. Hotellialueen rannalla oli tietysti turisteja, muttei missään nimessä ruuhkaksi asti. Löysimme täysin aution kaistaleen rantaa lomakylämme ulkopuolelta, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä suositulta surffauspaikalta. Oli aika surrealistinen fiilis tuijottaa vaaleaa hiekkaa ja palmuja ja tajuta, että kilometrejä jatkuvalla luonnotilaisella rannalla ei ollut ketään muita. Yleisesti maisemat olivat kuin elokuvista, ja välillä oli hieman epätoivoinen fiilis siitä, että miten ihmeessä pystyn jälkeenpäin kuvailemaan kenellekään sitä fiilistä jonka maisemat aiheuttivat. Kamerakin tallentaa vain näkymän, ei tunnelmaa, mutta ehkä voitte näitä näpsyjä katsellessanne kuvitella meren suolaisen tuoksun tuulessa, auringonpaisteen ihollanne ja rommin nostattaman hyvän mielen.

8 kommenttia:

  1. oi ihanaa, mäkin haluan ulkomaille :)

    VastaaPoista
  2. tiedän tunteen, itse palasin juuri malesiasta edes kuva ei riitä kuvailemaan sitä kauneutta. Sulla on muuten tosi kiva blogi

    VastaaPoista
  3. Ooh, oon niiiiin kateellinen... Mäkin haluan jonnekin tollaiseen paikkaan! En oo ikinä käynyt Eurooppaa pidemmällä :( No, enköhän vielä kerkeä..

    VastaaPoista
  4. wou, uus lukija tässä moikkailee, todella kiva blogi sulla (: ja ah, tälläset postaukset aiheuttaa niin akuuttia matkakuumetta!

    VastaaPoista
  5. YYEEES! Vihdoinkin olet palannut talviseen suomeen!! Ihanat maisemat ja kaunis rantatyttö Karibialla..Nyt täytyy kyllä hankkia hieman rommia ja syventyä tunnelmoimaan näitä kuvia..A2

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: oli kyllä ihanaa :) Toivottavasti pääset pian jonnekin ihanalle matkalle!

    Anonyymi: Ahh malesia on kyllä yksi haaveiden matkakohteista! Kiitos :)

    jasmina: niin oli! Tuu käymää tässä joku pv kunhan palaan helsinkiin niin keitän sulle dominikaaniset rommikahvit :)

    Sara: Kyllä sä aivan varmasti vielä kerkeät reissaamaan :) ja Euroopassa on myös aivan ihania kohteita jos ei kaukomatkailuun jostain syystä kykene!

    minna: moikka typy, tervetuloa ja suuri kiitos! kiva kun kommentoit ja esittäydyt :) toivottavasti saat pian lääkkeen tuohon kuumeeseen, mieluiten juuri matkan muodossa!

    a2: Jee kiitti, toivotan sulle ihan eritysihanaa joulua ja kiva kun aina jaksat kommailla :)

    VastaaPoista
  7. vitsi nainen osaat kirjottaa!

    VastaaPoista