sunnuntai 11. lokakuuta 2009

SHITTU

En nyt tiedä pitäisikö nämä kuvat laittaa ennemmin facebookiin kuin blogipostaukseen, mutta oli niin kiva viikonloppu että kai sitä saa vähän hehkuttaa :)

I'm not sure if I should just post these pictures on facebook instead of my blog, but I had such a fun weekend that maybe I'm allowed to swank it a bit :)

Perjantai/Friday:

Rakas aikuisystäväni Jani sekä MC Italo kera kauniin daaminsa Jonnan.

Vähän liiankin italo!

Snow White & Hot Latina Mama :D

Lauantai/Saturday:

Suomi - Wales

Stricktly Rollin' VIP. Jotain etua siitä että tekee silloin tällöin Veikkaukselle hommia :)

Jeniwai kokkasi aivan ihanan Izakaya dinnerin! Herkut nautittiin piknik-tyylisesti viltin päältä olohuoneen lattialla, harvemmin pääsee maistelemaan oikeasti hyvää kotikokin väsäämää japanilaista ruokaa :) ainakaan Suomessa.

Mmmmmm, oli muuten hyvää! Iltaan kuuluivat myös juomapelit Jenga ja "mä en oo koskaan" sekä aivan riittävästi Tequilaa...

8 kommenttia:

  1. Olet kyllä eksoottinen ja todella pirtsakka ilmestys olit sitten missä kuosissa tahansa!!!Ja kyllä nuo kuvat on just sopivia sun blogiisi!!Ihana tuo vilttipiknik, olen nyt hieman kateellin sun elämään,pitäis kait hankkia oma elämä, mut kuten jo aiemmin totesin olen koukussa sun blogiin ja arvaa vaan saanko paljon inspiraatioita sulta!!! Kiitos Julia!

    VastaaPoista
  2. Joo samat sanat:) onko noi muuten nahka housut vai hame, tais olla jossakin toisessakin kuvassa..??

    VastaaPoista
  3. Ihanat safkat.. Hei mites ne keskiviikkoillan leivonnaiset missäs kuvat niistä on ;).

    VastaaPoista
  4. Kiitos anonyymit! Kyseessä on nahkahame, ostin sen viime europäiviltä Uffista muistaakseni 3€ hintaan. On ollut tarkoitus monta kertaa kuvata se jossain asussa, ehkä saan aikaiseksi taas jotain asupostausta kun hovikuvaajani palaa matkoiltaan huomenna :)

    Mii: voi että, niistä tuli ihan HIMMEITÄ! Oli todella suklaisia, ja mikä parasta, onnistuin yksin leipomaan jotakin syötävää ensimmäistä kertaa elämässäni :D Helppoa ja nopeeta, täytyy testata muutkin maut!

    VastaaPoista
  5. ihana toi sun perjantain asu!! ja vaikket oliskaa yks parhaista ystävistäni ni silti lukisin sun blogia ku tää on niiiiiin paljon parempi ja erilainen ku noi miljoonat blogit, joissa muijat esittelee hius- ja meikkituotteitaan ja uusia ihQuja pastillinvärisiä satiinimekkojaan!:D oikeesti niin moni samoissa kouluissa/harrastuksissa ollu on muuttunu rennosta hippi/street -tyylistään jokskuks ihme hienohelmabeibeksi!:D joo kivat pikku avautuset! mutta IKÄVÄ!<3

    VastaaPoista
  6. Laura: No kyllä tänne saa tulla avautumaan!!! Ja kiitos, sun palaute merkitsee oikeesti todella paljon oli se sit positiivista tai jotain muuta :) Mullakin on hirvee ikävä, vitsi miten perseestä. Pitääkö täs alkaa muuttaa takas Jyväskylään :D Mut tuun kohta sinne taas ja mun luo saa aina tulla!

    VastaaPoista
  7. no itseasiassa 28.10 ollaan tulossa Picasso -näyttelyyn! pitää vielä katella et jäänkö (jos se vaan siis passaa) ku se on keskiviikko, mutta toisaalta on sieltä koulusta ennenki lintsattu:D

    VastaaPoista