perjantai 2. lokakuuta 2009

BOOK WORM.

Aloitin tänään päivällä kipeystylsyydessä lukemaan TAAS Twilightia. Vaihdoin sen tosin pian toiseen opukseen jota en ole lukenut vielä kertaakaan, nimittäin Henry Jamesin novellikokoelmaan. Teen nyt julkisen lupauksen: ensi viikolla ei ole juurikaan mitään töitä joten menen tutustumaan Ateneumin Picasso-näyttelyyn enkä vain möllötä kotona! Onko kukaan käynyt siellä, mitä tykkäsitte?
Huppari CTRL, kehykset 2€ H&M:stä, farkut Cheap Monday.

I'm still sick and was so bored earlier today that I started reading Twilight AGAIN. After a few chapters I did exchange it to a book I haven't red yet, a collection of Henry James' short stories. I'm making a public promise now: since I don't have anything to do next week I'm going to check out the Picasso exhibition at Ateneum instead of just staying at home moping! Has anybody been to this exhibition, did you like it?
Hoodie CTRL, frames 2€ from H&M, jeans Cheap Monday.

5 kommenttia:

  1. oot kyllä niin äitis näkönen tässä!<3 ps. mites siinä Marian tukkajutussa kävi? vai onko se vielä ees päättynyt?

    VastaaPoista
  2. Munkin pitäis päästä kattoo se.. kiehtoo kovasti mutta olen laiska.. <3

    VastaaPoista
  3. ASIAA! Picasson näyttelyyn aion mennä ja ihanaa kun osoitat kiinnostusta myös taiteenteon hulluuteen.."lukutoukka" tyyli sopii sulle!!!..laura ääsin kommentti kiinnostaa: onko sun äiti tehnyt mallin töitä? Jos muistutat tossa kuvassa äitiäsi niin ei voi kuin hämmästellä kauneuden geenien virtoja sinuun ja siskoosi..onko sulla jemmassa muita sisaruksia..A2

    VastaaPoista
  4. Muistan, kun luit keväällä Glorian näytöksissä joka välissä tota Twilightia ja ajattelin, et sen täytyy olla tosi mukaansatempaava. Siitä asti mulla on kummitellut mielessä, et pitäis se lukea. Sitten kun pääsen Suomeen, niin aion kyllä vihdoin hommata sen! :)

    VastaaPoista