keskiviikko 21. lokakuuta 2009

BERET ROUGE BAH OUI.

Päähine vintage Kangol, tekoturkiskaulus äidin vanha, mekko kirpputorilta.

Vintage Kangol beret, my moms old fake fur collar thingy, dress from a flea market.

4 kommenttia:

  1. Mekko on ihana ja väri sopii sinulle!
    Kiva blogi:)

    VastaaPoista
  2. Bautiful..Looks so gooood..Love that red beret..makeen viehkeä kontrasti violetin mekon ja turkiskauluksen kanssa!Perfect for you! t: A2 joka lähtee just nyt kirppiksiä tonkimaan :)

    VastaaPoista
  3. jees on kyllä ihana mekko ja muutenkin yhdistelmä ihan perfect!:) sä tunnut paljon tekevän hyviä löytöjä kirppiksiltä.. mä en oikein tunne helsingin kirppis tarjontaa joten kysynkin sulta että missä on parhaat kirppikset?? vallilassa oon käynyt ja jonkin verran kiertänyt uffeja, mut onko vielä jotain josta en tiedä? olisin erittäin kiitollinen tästä infosta! terkuin; minä joka tahtoo myös mennä kirppiksiä tonkimaan:)

    VastaaPoista
  4. Nuheila: Kiitos! Kerkesin vähän vilkaista myös sun blogia, ihana!

    A2: Kiitos taas kerran, toivottavasti löydät kirpparilta jotain mahtavaa!

    Anonyymi: Asun Roballa, joten käyn aika usein Roban Fidassa ja UFFissa. UFFeista en kyllä yleensä osta mitään muuten kuin europäiviltä tai muista aleista, mutta kun europäivien aikaan käy joka päivä tonkimassa järjestelmällisesti läpi koko putiikin voi löytää ihania juttuja! Roban Fidasta löydän melkein joka kerta jotain pientä kivaa. Muita tsekkaamisen arvoisia ovat Hakaniemen Fida, Lönnrotinkadun kierrätyskeskus, Kaivarin Kanuuna, Kalliossa Luftin vieressä S-markketia vastapäätä oleva kirppis ja kesäisin tietty Hietsun tori. Käyn aina Jyväskylässä vieraillessani kiertämässä paikalliset kirpparit, sieltä löytyy halvalla paljon kivaa.

    VastaaPoista