torstai 1. lokakuuta 2009

DIRTY DIANA.

Image magazine.
Photo Nina Merikallio, style Suvi-Elina Enqvist, hair&make-up Timo Karvinen.

13 kommenttia:

  1. H O T !!!!Vau mikä lookki!Taas uutta särmää ja millä tyylillä.. M.J-teema sopii sulle perfect..duuni hoituu näköjään laidasta laitaan..upeaa..A2

    VastaaPoista
  2. Loistavaa duunia! Näissä on fiilistä.

    VastaaPoista
  3. siis näin nämä kuvat lehdessä, en olis kyllä ikinä tunnistanut sua näistä

    VastaaPoista
  4. Ihanat!<3 tossa alemmassa näytät ihan oikeelta mikaelilta!<3.. arvaa, nyt ku mul on permis, ni kaikki sanoo et näytän mikaelilt.. et ollaa siis sun kans iha samiksii<3

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia ja tosi makee fiilis näissä!! Erityisesti toi eka kolahtaa muhun.. :)

    VastaaPoista
  6. Oi ihania kuvia, onko sun tukka lyhyeempi. :o
    -Tess

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanat! heh kun mut buukattiin tohon duuniin stylisti sanoi että ne halus mut koska näytän jo valmiiks ihan jacksonilta.. siis hyvällä tavalla ??? :D luisevat posket perhaps?

    vilma: moi typy, kiva kun kommailit, nyt löysin sunkin blogin! kauan oot hampurissa oon varmaan lähdös sinne jossain vaihees!

    VastaaPoista
  8. :) Oon täällä näillä näkymin 14. päivä asti. Toivottavasti tuut tänne siihen mennessä! ois enemmän kun kiva saada, usean viikon lähes yksinolon jälkeen, kahvittelu seuraa.. :)

    VastaaPoista
  9. vilma: vitsi mä en oo koskaan ollu hampurissa, vähän jannittänyt että joutuuko siellä sit alottamaan taas ilman ketään tuttuja. olis ihan super kivaa jos kerkeän tulla ennenkun lähdet, mutta luulen että tuun vasta myöhemmin kun mul on nimittäin tos pari optionii muualle.

    VastaaPoista
  10. on nää HIEMAN eri tasoo ku mun MJ kuvat! xD

    VastaaPoista