torstai 8. lokakuuta 2009

MARIA.

Kuten jo kesällä kerroin, siskoni Maria oli mallina kampaaja Taija Koivuluomalle Tigi Photo Awardsissa. Finaaligaala pidettiin viime viikon lauantaina, ja sattui niin ihanasti että Marian kuva voitti! Ymmärtääkseni voittajakuva julkaistaan Pinni-lehden kannessa ja Maria saa palkinnoksi Tigin tuotteita "vaivaisen" 500 euron arvosta. Tässä myös pari kuvaa palkintogaalan jatkoilta, minulla on näköjään maailman kaunein pikkusisko :)

As I mentioned before, my sister Maria was modelling for Taija Koivuluoma at Tigi Photo Awards. The finale gala was held last week saturday, and it just so happened that Maria's picture won the womens category! I heard the picture might be published in the cover of Pinni magazine and Maria get's also a mere 500 euros worth of Tigi products as a prize. Here are a few pictures from the finale's after party, it seems that I have the most beautiful little sister in the world! :)







7 kommenttia:

  1. Sulla on ihan hirveen kaunis pikkusisko. En kestä. Teillä on liian hyvät geenit :D. Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Luinkin jostain tosta ja olin heti ihan innoissani, kivaa! :)

    VastaaPoista
  3. Vau, onnittelut pikkusiskolle joka on todella eksoottisen kaunis, hiusten malli ja väri sopii tosi hyvin!!! Ihana dekoltee ja kaunis kuultava iho!Todella persoonalliset kasvot kauneuspilkkuineen, ihanat ruskeat silmät ja sensuelli suu..!! Tykkään! Kilpailukuvien herkkyys ja lämpö ovat omaa luokkaansa ja hyppykuva on kympin suoritus! Kiitos Juillian kun jaat nämäkin kuvat lukijoillesi..Näkee että sinulla on lämpimät välit siskosi kanssa, arvostan sitä!!! A2

    VastaaPoista
  4. Tulee mieleen japanilaiset kaunottaret: Onnittelut pikkuGeishalle, kaunis,kaunis on siskosikin ja niin erityyppinen kuin sinä, mutta kaunis ja kiehtovan erilainen..

    VastaaPoista
  5. Huippumakeet yläosat, onko toi mekko vai toppi? ja tyyliin sopivat hiukset..Onnittelut

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikki, välitän onnittelut Marialle :)

    Anonyymi: Marian takki alemmissa kuvissa on GT:stä, tekonahkamekko on mun ja esitelty aiemmin postauksessa joka löytyy tunnisteella poistot.

    VastaaPoista