tiistai 25. tammikuuta 2011

ARRIVED IN SEOUL.

Iltapalaksi "roasted squid of delicate flavour", eli kumimaisen sitkeää, kuivattua ja vietävän tulisesti maustettua mustekalaa.

Jippijaijee, olen perillä Seoulissa. 10 tunnin lennon jälkeen ensimmäinen työpäivä lähti vikkelästi käyntiin castingeilla, väsymys painoi koko päivän rankasti mutta olen sentään selvinnyt hotellille. 7 tunnin aikaero Suomeen on aiheuttanut sellaisen jetlagin, että vaikka pilkin ja haukottelin koko päivän, nyt kello 23 maissa ei väsytä tipan tippaa. Kävin lähikioskilla iltpalaostoksilla ja päätin heti aloittaa paikallisiin perinneruokiin tutustumisen. Järsin täällä siis kuivattua mustekalaa ja katkarapu-pähkinäsekoitusta. Aamulla pitäisi olla skarppina valmiina kuvauksiin, joudun varmaankin turvautumaan vielä unettavaan lämpöiseen suihkuun ja nukahtamista helpottaviin rohdoksiin. Tosin tällä hetkellä tuntuu että Ruususen unikaan ei voi enää häivyttää näitä mustia silmänalusia!

2 kommenttia:

  1. Koitahan pärjäillä siellä! ja oo ahkera;) ikävä on jo nyt vaikka vasta sinne lähit! Ja muista työn ohella juhliaki!!

    t:maria

    VastaaPoista
  2. Hehee Maria, olin jo eilen ahkerasti töissä ja juhlimassa :D Mulla on aina sua ikävä kun nähdään niin harvoin :( Pärjään kyllä, toimisto pitää meistä oikein hyvää huolta!

    VastaaPoista