lauantai 29. tammikuuta 2011

MY FIRST AND HOPEFULLY NOT LAST JOB IN KOREA.

Ensimmäinen työkeikkani Koreassa oli keskiviikkona esite LAP- putiikille. Lisäkseni mallina oli kämppikseni Milen Tallinasta. Meillä oli oikein hauska päivä, koko kuvaus oli yhtä hyväntuulista höpsöttelyä ja meiltähän se sujui oikein hyvin. Päivän ainoa miinuspuoli oli, että kaksi kuvaa otettiin ulkona 10 asteen pakkasessa ja kuten näette vaatetus oli hyvin kesäistä! Onneksi kuvausryhmä toimi hyvin ripeästi ja Seoulin aurinko auttoi hieman hillitsemään hytinää. Tänään on lepopäivä, jet lag tuntuu painavan vieläkin vaikka eilisiltaisen klubbailun jälkeen tuli nukuttua 12 tuntia putkeen. Huomenna toivon kämppisteni vievän minut ostoksille, en malta odottaa että pääsen ihmettelemään kaupungin keskustan vilinää!

5 kommenttia:

  1. Vähänkö ihania stailauksia. Sielläkönä nyt sitten oot. Upeeta Koreaa kaunotar <3.

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä kaunis malli :) Hyviä kuvia varsinkin tuo missä katselet olan yli ja toisiks viimeinen myös!

    VastaaPoista
  3. Siis nämä kuvat ovat ihanan raikkaita..olet kuin Marianne karkki; päältä houkuttelevan kiiltävä ja sisältä sulaa suklaata..NAM! Uskomattoman kaunis suomalainen malli!!
    A2

    VastaaPoista
  4. EI mä en enää kestä! En edes tiedä miten satuin tänne sun blogillesi ja mä en oikeastaan yleensä hirveästi jaksa lukea näitä "muotiblogeja" mutta ihan oikeasti, sä oot aivan upea! olen vähän rakastunut :)

    VastaaPoista