torstai 9. huhtikuuta 2009

Kaikki tytöt tahtoo naimisiin?

Valkoiseen pitkähelmaiseen mekkoon pukeutuessa tuntee itsensä väkisinkin hiukan morsmaikuksi, mutta kai jokainen tyttö ainakin jossain vaiheessa elämäänsä haaveilee häistä :) Mustia ja värikkäitä maximekkoja kaapistani jo löytyykin, mutta valkoinen täytyy ehdottomasti saada kesäksi.


Käyttäjä Kelly C. Lookbookista. Asu on aivan jumalainen! Mahtaisinkohan olla niin fiksu ja hillitty kesäfestareilla, että valkoinen rimpsumekko olisi vielä reissun jälkeenkin valkoinen....


Käyttäjä Maegan Lookbookista. Vaalea kiharapehko on hurmaava :)


Street stylea Tokiosta www.style-arena.jp


Käyttäjä Ashton M. Lookbookista. Valkoisen asun hää-viba häviää mustalla nahalla ja niiteillä.


Kiva juttu sattui, voitin www.tyylitaivas.fi sivuston ja Lindexin kevätlook-kilpailun, ja palkinnoksin saan valita asun Lindexin kevätmallistosta! Pääsen valitsemaan mieleiseni tosin vasta parin viikon kuluttua, mutta hyvää kannattaa odottaa. Huomenna menen Valtterin kirpparille myymään, kaikki aamuvirkut siis shoppaamaan Vallilaan! Päivemmällä lähden Jyväskylään viikonlopuksi, ystäväni Emma on palannut Thaimaasta opiskelijavaihdosta ja vanhempien muutto on kesken joten tylsää ei varmasti tule olemaan.

Olin kiertelemässä kauppoja kaverini kanssa ja kaikki liikkeet on täynnä ihania kesävaatteita. Yritän rajoittaa shoppailua mutta ei se kyllä helppoa ole :D Tänään olisi vielä tarkoitus piipahtaa synttärikemuissa Beatrootissa, onneksi huomenna on aikainen herätys niin ei voi liian myöhään remuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti