keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Iltapäivä Lindexillä

Vihdoinkin! Tänään iltapäivällä pääsin Lindexille valitsemaan voittamani asukokonaisuuden. Seuranani olivat Jenni Tyylitaivaasta ja toinen Jenni Lindexiltä. Valikoima oli todella laaja ja Forumin myymälässä oli aivan tarpeeksi mieleisiäni tuotteita. Valinnanvaikeus johti siihen, että sovituskopeissa kului aikaa. Shoppailuhetkestämme tehdään juttu Tyylitaivaaseen, sen pitäisi olla esillä Tyyliagenteissa ensi keskiviikkona. Esittelen myöhemmin valitsemani vaatteet kunnolla, mutta tässä muutama kiva tuote joka tarttui mukaan. Sain myös ihanan tuotepaketin Lumenelta, postaus siitä myöhemmin.



Mustat gladiaattorit niiteillä ja soljilla. Kuvassa uusien kavereina vanhat, täysin räjähtäneet ruskeat sandaalini, olikin jo aika hankkia uudet. Mustat ovat maskuliinisemmat ja kliinimmät, tykkään!


Givenchyn ketjuröykkiöiden inspiroimana minun oli vihdoin saatava tällainen kaulakoru. Ajoissa :D


Alusvaatteiden valinnassa homma menikin sitten hieman överiksi. Valitsin valkoisen korsettialushameen mielessäni hiljattain kirpparilta löytämäni läpikuultava rimpsumekko, ei mikään arkialusvaate kuten näkyy :D Alushameen kaveriksi valitsin valkoiset perus t-paitaliivit. Valkoisesta pitsistä ja satiinista tulee väkisinkin hääfiilis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti