maanantai 13. huhtikuuta 2009

Cassien uusi kampaus

Vaikka mediassa on kiistelty Cassandra Venturan musiikillisesta lahjakkuudesta, ei kukaan voi väittää ettei Cassie ole kuuma pakkaus. Tai ainakin oli... Ennen niin kauniit pitkät mustat hiukset omistanut Cassie on hiljattain sheivannut puolet päästään kaljuksi. Eri lähteistä on vihjailtu, että puolikalju olisi ollut P. Diddyn markkinointikikka piristää Cassien hiipuvaa uraa ja saada näkyvyyttä lempi Bad Boy -tytölleen. Cassie itse oli kirjoittanut Twitteriin halunneensa tehdä jotain paljastaakseen oikean suhtautumisensa huhuihin ja arvosteluun, näyttääkseen ettei välitä, ja halunneensa shokeerata: “Sometimes in life, you need a change. Something that displays the ‘I don’t give a f—’ attitude that was always present, but never showcased. Something deeper than what you thought you were capable of. And something that will shock your mother, but make her call you a ROCK STAR. Yeah, I did it. They ask why?? LOL B/C I WOKE UP AND FELT LIKE IT!!!”

Olin saanut Cassiesta sellaisen kuvan, että jalkansa olisivat hyvin maassa, mutta tämä tempaus alkaa muistuttaa Britney Spearsin sekoiluja "i woke up and felt like it" kommenttien takia. Kaikesta huolimatta, ei tuosta tytöstä saa epäviehättävää näköjään yrittämälläkään!

Cassie ennen:






Cassie jälkeen:




Jälkeen-kuvat http://justjared.buzznet.com/2009/04/11/cassie-shaves-half-her-head/


Cassiella tämä lookki toimii, mutta miksi söpöstelevä r&b-misu yht äkkiä haluaa näyttää rokkarimimmiltä? Jos Cassie olisi aikoinaan tullut julkisuuteen tällä lookilla ja vähemmän mainstreamilla musiikilla, uskottavuus ja arvostus artistia kohtaan olisi ihan eri luokkaa. Nyt tämä tempaus on lähinnä friikkiä ja saa ajattelemaan, että tyttö on hieman hukassa itsensä kanssa. Tsemppiä Cassielle ja katsotaan mihin tämä tyylimuutos johtaa. Mitä mieltä olette tästä? Hot vai not?

4 kommenttia:

  1. moikka, löysin sun blogin ihan yllättäen piretin kommenteista :) lisää blogeja joita täytyy seurata jo tuttuudenkin vuoksi! itehän fiilaan cassien uutta tukkaa, mutta oon kyl samaa mieltä etten ymmärrä miten r&b chikujen yhtäkkiä täytyy olla rokkareita. sama tapahtui rihannan kanssa ainakin jollain tasolla ja fiilishän siinä meni. mutta tukka on upee! ja jo senkin vuoksi et itelläni on samanlainen :D ( tosin ei ihan noin isolla alueella toi "kalju")

    VastaaPoista
  2. Hahah piti käydä fb:stä varmistamasta että ess1 on essi jolla on siilikaistale! Lookin' good ja sopii sulle! Meidän porukat muuten muuttaa nyt sun porukoitten "naapuriin", kannaksenkadulle.

    -J

    VastaaPoista
  3. aijaa kool! paitsi et mun porukat on muuttanu sieltä pois joulukuussa :/ niillä on nyt talo ähtärissä ja sit toinen kekkolassa. mut kannaksenkatu on mahtava, mihin siihen ne muuttaa?

    VastaaPoista
  4. hmm olikohan se numero 13? samalla puolella tietä kun teidän hima oli, joku
    4 taloo hallille päin. Semmonen paritalosysteemi. Onhan se kivaa aluetta täytyy sanoa, harmi ettei tää muutto sinne tapahtunut sillon kun ite vielä asuin jkl:ssä!

    VastaaPoista